tsak bam Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 γνόμες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 θεος! σε κανα φιλο μου! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 χα??? :o just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsak bam Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 θεος! σε κανα φιλο μου! ;D ευχαριστω ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος! Μου θυμίζεις τον τυπο στις διαφημίσεις του Γερμανού στην τηλεόραση: "Τούρα... ελάτε στουν Γερμανού και κερδίστε χρούνο δουρεάν!" ...best amplifier και ωραίο λοφίο κοκοράκι! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
creep Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 στο επομενο σου βιντεο παρε βαλε μια foulface και θα σε μαζεψουν πριν παιξεις το πρωτο ακορδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsak bam Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος! Μου θυμίζεις τον τυπο στις διαφημίσεις του Γερμανού στην τηλεόραση: "Τούρα... ελάτε στουν Γερμανού και κερδίστε χρούνο δουρεάν!" βασικά απο αυτόν στη frog το ακουσα οταν παιρνεις για ανανέωση!!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 ΩΡΑΙΟΣ!! :) ;D Για πες λίγο για τον εξοπλισμό, τι Μπέρινγκερ είναι (μπάσου? καλή ιδέα, έχει λίγο "τζιτζικοκτόνο"), τι μικρόφωνα, με ποιο προγραμματάκι έγραψες ήχο & εικόνα, με ποιο τα έβαλες μαζί... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsak bam Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 cubase κλασικά, με sm58 kai ενα behringer 25 € καπου.. ε με μια καμερίτσα και τα ενωσα με το premiere:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως γούσταρα και έγινα subscriber σου :) :P Keep on reviewing!!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση