Προς το περιεχόμενο

wireless για σύνδεση κιθάρας???

savasavram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Eγω ειπα τη γνωμη μου και δεν μιλησα για παρεμβολες ??? μιλησα για ποιοτητα μεταφορας σηματος  ;)...οτι πληρωνεις περνεις φιλτατε dmilo..και πιστεψε απο τα χειροτερα wireless ειναι το T bone...για τα δικα μου ΑΥΣΤΗΡΑ κριτηρια και ΜΟΝΟ

seven deadly sins..........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Προφανώς και ό,τι πληρώνεις παίρνεις φίλε spiro και συγνώμη αν σε παρανόησα. Κι εσύ είχες T-bone και είπες την άποψή σου, κι εγώ το είχα (και το έχω) και είπα τη δική μου, έτσι ώστε ο ενδιαφερόμενος να έχει μια πιο σφαιρική εικόνα του τι παίζει στα λεφτά που ψάχνει (ας μην ξεχνάμε κι αυτόν τον παράγοντα) :)

RANDOMIZE USR 0

Sry αν ειμαι λιγο off topic, αλλα μιας αρχισαμε την κουβεντα για wireless ξερει κανεις αν υπαρχει κανα case (τυπου rack, απλα πιο μικρο μεγεθος) για το wireless receiver για την προστασια του κατα τη διαρκεια του Live?

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους! ξέρω γιατί είναι νεκροί οι σύνδεσμοι αλλά δεν μπορούσα να δω τι κρύβουν  :D

και γω πιστεύω πως θα χάνω με το t-bone και λογικό για τα λεφτά του απλά είπα μήπως...

δηλαδή με αυτό-->http://www.thomann.de/gr/sennheiser_freeport_instrument_set.htm

(αυτό δεν προτείνατε???/)

θα έχω διαφορά/????

επίσης θα το στέλνω στην πεταλιέρα... χρειάζομαι DI για να πάει κονσόλα????

@Pakos69  Με την προυποθεση οτι το receiver ρακωνει,(για μερικες μαρκες υπαρχουν τα καταλληλα αξεσουαρ) , εχει ας πουμε ο thoman 2u ρηχο(32cm νομιζω)  Αν δεν κανω λαθος ,μου ειχες πουλησει ενα παλαιοτερα ;D  Γι'αυτη τη δουλεια το χρησιμοποιω!

@savasavram  Το σημα εξοδου απο το receiver,δεν ειναι διαφορετικο απο το σημα αν δεν  χρησιμοποιουσες ασυρματο!  Οτι συνδεσεις κανεις τωρα,θα κανεις και με το ασυρματο. :)

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

@Pakos69  Με την προυποθεση οτι το receiver ρακωνει,(για μερικες μαρκες υπαρχουν τα καταλληλα αξεσουαρ) , εχει ας πουμε ο thoman 2u ρηχο(32cm νομιζω)  Αν δεν κανω λαθος ,μου ειχες πουλησει ενα παλαιοτερα ;D  Γι'αυτη τη δουλεια το χρησιμοποιω!

@savasavram  Το σημα εξοδου απο το receiver,δεν ειναι διαφορετικο απο το σημα αν δεν  χρησιμοποιουσες ασυρματο!  Οτι συνδεσεις κανεις τωρα,θα κανεις και με το ασυρματο. :)

μάλλον με τσάκωσες διότι το πρόβλημα δεν είναι αυτά που αναφέρεις αλλά στο ότι δεν γνωρίζω ακόμα καλά το DI!

καθαρίζει ήχο ξέρω αλλά το χρειαζόμαστε και για ηλεκτρικά όργανα??? Δηλαδή θα πρέπει να βάλω και στην ηλεκτρική ντραμ  :o

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου