brees21 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Παιδες καλη χρονια. Θα θελα τα φωτα σας σε 2 θεματακια για το προαναφερθεν συνθ σε ρακ. Μιας κ ειμαι ολιγον ασχετος κ το manual μου φαινοντε κινεζικα θα ηθελα να μου πειτε πως μπορω σε patches να ρυθμισω το attack , release βημα βημα. Επισης θα θελα να μου πειτε βημα βημα πως θα μπορεσω να περασω στη μνημη του ηχους σε syx καθως κ ποιο προγραματακι να χρησιμοποιησω Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δεν έχεις το manual??? :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Το χω αλλα δε καταλαβαινω τιποτα ετσι οπως τα λεει, κ εχασα τη μπαλα μιας κ ειναι το 1 μου ρακ κ ειμαι κ λιγο αρχαριος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 καλημερα για sysex χρησιμοποιησε αυτο : http://www.midiox.com/ Για να στειλεις ηχους δεν χρειαζεται καποια ρυθμιση απλως τους στελνεις με το midiox και μετα θα ειναι στο jv1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 δε χρειαζεται δηλαδη να πατησω κουμπακια οπως για τη διαδικασια να στειλω ηδη απο το οργανο στο pc που παταω utility κ μετα επιλεγω dump? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 δε χρειαζεται δηλαδη να πατησω κουμπακια οπως για τη διαδικασια να στειλω ηδη απο το οργανο στο pc που παταω utility κ μετα επιλεγω dump? οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skordalis21 Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Για το attack k release που βρισκοντε? γιατι ουτε με search στο manual δε μπορω να τα βρω, μαλλον ειναι με αλλη ονοματολογια η ρυθμισεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassbill Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Σελίδα 44 στο μάνιουαλ. Patch edit Η δές άν σε βολεύει να χρησιμοποιήσεις ένα editor που μπορείς να βρείς εδώ http://www.mossgrabers.de/Software/ChangeIt/ChangeIt.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση