yannis37 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 γειά χαρά, έσπασα μία χορδή στην καινούργια μου κιθάρα και σκέφτηκα ότι δεν είμαι 100% σίγουρος τι size είναι οι χορδές που είχε πάνω. έχουν όλες οι καινούργιες κιθάρες 9άρες ή όχι? η δική μου είναι μια epiphone les paul custom πάντως για όποιον γνωρίζει. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas019 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 9αρες σε ολες τις κιθαρες εκτος των βαρυτονων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas019 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 ξεχασα,μερικες φορες καποιες κιθαρες φορανε διαφορετικου μεγεθους,οπως oι signature κιθαρες(matt tuck rhoads)αλλα αυτο μην σε ανησυχει,η δικια σου 9αρες εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστώ πολύ φίλος!!! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dorios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 epiphone gibson απο το εργοστάσιο φοράνε 10αρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 ιμπανεζ εργοστασιου φοραει 9αρες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Soulreaper Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Πως είστε τόσο σίγουροι οτι όλες οι κιθάρες φοράνε 9άρες; Η Gibson Les Paul Studio που έχω φόραγε 10άρες, πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 9αρες σε ολες τις κιθαρες εκτος των βαρυτονων Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 9αρες σε squire και στις περισσοτερες ibanez (η scofield ειχε 11αρες), 10αρες σε αμερικανικες fender και gibson. Αυτα απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmw Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 η δική μου epiphone Les Paul custom είχε 10αρες από το εργοστάσιο. καλό είναι να τις αλλάξεις όλες. Θα σου πρότεινα τις Gibson britewire 010-046 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση