aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 kιθαρες ibanez rg2570 schecter blackjack ( jb-59 ) bcrich deluxe warlock emg fender strat super distortion epiphone les paul std jackson ( invader-jazz ) squier strat standard petalieres rp500 amps pv bandit 112 cables dimarzio picks dunlop το παραναλυσα μηπως ? ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με μια ρυθμηση... γενικα βγαζω το γκειν που θελω , δηλαδη η παραμορφωση με την εννοια του distorted σηματος ειναι οσο χρειαζομαι... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ρυθμηση πρεπει να πειραξω ωστε να εχει και ογκο ο ηχος , δηλαδη να ``γεμιζει`` το ηχειο του ενυσχητη... χρησιμοποιω απο ολα και χαιτ γκειν ενυσχητες και πεταλακια ταυτοχρονα... τι αλλο να θελει ? μηπως τιποτε περιεργες ρυθμησεις του eq ? ΑΡΗ καταρχην σου φταει οτι δεν παιζεις με 4χ12 καμπινα ,πηγαινε σε ενα studio με 4x12 καμπινα και εαν δεν αρχιζεις να βγαζεις gain εμενα να με ......... ;D....εκει θα παθεις ζημια.Δευτερον φταιει ο ενισχυτης σου που ενα την βαζεις στο input σκοτωνεις το σημα και τον ηχο............και φυσικα δεν θα παρεις τον ιδιο ογκο οπως με εναν λαμπατο τελικο ή εναν τρανζιστορατο τελικο φτιαγμενο για αυτο το πραγμα.....να ειναι δλδ μονο τελικος.Αλλα κατα βαση φταιει η καμπινα....βεβαια και εγω στο σπιτι που παιζω με 1χ12 δεν αντιμετωπιζω και τοσο προβλημα.......κατι αλλο σου φταιει ΑΡΗ οχι το μηχανημα. RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 amps pv bandit 112 ελα μια μερα σπιτι μου και πες μου ενα εχει ογκο...............μαλλον εχουμε θεμα με τον ενισχυτη.....ειδικα εαν ειναι ο παλιος......... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 ΑΡΗ καταρχην σου φταει οτι δεν παιζεις με 4χ12 καμπινα ,πηγαινε σε ενα studio με 4x12 καμπινα και εαν δεν αρχιζεις να βγαζεις gain εμενα να με ......... ;D....εκει θα παθεις ζημια.Δευτερον φταιει ο ενισχυτης σου που ενα την βαζεις στο input σκοτωνεις το σημα και τον ηχο............και φυσικα δεν θα παρεις τον ιδιο ογκο οπως με εναν λαμπατο τελικο ή εναν τρανζιστορατο τελικο φτιαγμενο για αυτο το πραγμα.....να ειναι δλδ μονο τελικος.Αλλα κατα βαση φταιει η καμπινα....βεβαια και εγω στο σπιτι που παιζω με 1χ12 δεν αντιμετωπιζω και τοσο προβλημα.......κατι αλλο σου φταιει ΑΡΗ οχι το μηχανημα. ρε συ ναι ο παλιος ειναι αλλα - αφενως παιζω στο return και οχι στο input αφερτερου αν και δεν ειναι κανενας κορυφαιος ενυσχητης οταν παιζω με τα γκαζια του ενυσχητη και μονο , ο ενυσχητης απο μονος του βγαζει τρομερο ογκο και γκαζι... οταν βαζω την rp που οντως ειναι οτι καλυτερο απο πεταλιερες που εχω παιξει , αυτο που παρατηρω ειναι οτι ναι μεν απο γκαζια αλλο τιποτα , ομως σε ογκο νιωθω οτι δεν γεμιζει το ηχειο... εστω και αυτο το 12αρι ... και ελεγα μηπως υπαρχουν τιποτε ρυθμησεις οχι για τιποτε υπερβολες αλλα εστω για να γεμισει το 12αρι οσο γεμιζει και οταν παιζω με το ενυσχητη σκετο... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 To οτι παιζει μονος του ''καλα'' δεν σημαινει οτι συνεργαζεται με την ρπ καλα ,καμια σχεση απολυτως........και λογικα δεν θα συνεργαζεται.......καθολου καλα............δωσε μου ενα λεπτο να ακουσεις κατι να μου πεις............ ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 rp500:ΕΛΕΗΣΟΝ κιθαρα:fender american deluxe me TB-5 (δεν ειναι και ο πιο γκαζωμενος μαγνητης του duncan και το ξερεις εχει 14,6 dc resistance ενω ο jb εχει16,4 με alnico 5 και ο duncan distortion 16,6 με ceramic,δεν αναφερω invader 16,8 γιατι δεν ειναι μαγνητης ::) ουτε dimebucker), ενισχυτης: hot rod deluxe με 1χ12 δεν ειναι γκαζιαρης και το ξερεις με tonker ηχειο που δεν κανει για metal.Ακουσε το σε καλα ηχεια οχι της πλακας και πες μου(εγω που το ακουω σε τυπου home cinema με 2 ηχεια ομως ειναι ολα τα λεφτα).....μη δινεις σημασια σε αυτα που παιζω απλα πες εαν εχει ογκο και φαντασου να παιξεις σε καμπινα με αυτες τις ρυθμισεις 4χ12 θα αρχισεις να κοβεις γιατι θα μπουκωνει................. TETSING THE RP500.MP4 p.s εαν πεις οτι δεν σου κανει χρηζεις ιατρικης παρακολουθησης ;D.......ή βαζουμε ολοι λεφτα να παρεις καμια 10αρια καμπινες 4χ12....... :P RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 λοιπον καταρχην πρεπει να μου στειλεςι την ρυθμηση και τυου καθαρου και του γκαζωμενου... ολα αν εχεις την καλοσυνη και τα ντιλευ και τα ριβερμπ και τα βρωμικα κτλ... το βιντεο δεν μου αρεσει γιατι δεν ειδα λιγο βυζακι... δεν φενεται τιποτα... οσο για τον ηχο ξερεις τι με εκνευριζει πιο πολυ ? οτι μαλλον εχεις δικιο και γα....σε τα... θα μου φυγει παλι κανενα 500αρι ευρω στην καλυτερη... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 λοιπον καταρχην πρεπει να μου στειλεςι την ρυθμηση και τυου καθαρου και του γκαζωμενου... ολα αν εχεις την καλοσυνη και τα ντιλευ και τα ριβερμπ και τα βρωμικα κτλ... το βιντεο δεν μου αρεσει γιατι δεν ειδα λιγο βυζακι... δεν φενεται τιποτα... οσο για τον ηχο ξερεις τι με εκνευριζει πιο πολυ ? οτι μαλλον εχεις δικιο και γα....σε τα... θα μου φυγει παλι κανενα 500αρι ευρω στην καλυτερη... Βυζι τελος γιατι μας μαλωσανε............... :P οι ηχοι ειναι αυτοι που σου εγραψα πιο πανω (το καταλαβα οτι δεν θα ειναι ιδιοι με σενα και αυτο επειδη ο ενισχυτης που εχεις δεν.......τραβαει) ;) φιλε και ητανε απο κινητο εαν το ακουσεις απο κοντα ειναι αλλη φαση...επισης στο στουντιο μεχρι και αυτος που το εχει του επεσε το σαγονι....αλλα παντα με καλο ενισχυτη λαμπατο ή καποιον τελικο ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Η οποιαδηποτε ρυθμιση ειναι "αχρηστη" εκτος αν χρησιμοποιεις τον ιδιο ακριβως εξοπλισμο... Εδω εγω με τις 2 κιθαρες μου οι ρυθμισεις ειναι αλλου γι'αλλου... Πουλα και καμια κιθαρα... Τοσες εχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Πουλα και καμια κιθαρα... Τοσες εχεις... εδω σκεφτομουν σημερα οτι δεν εχω και μια esp... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις