ignantios Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 πως ακουγεται σε σενα? ειναι καθολου καλος? σε μενα παντως ειναι ολα τα λεφτα...............και ο καθαρος και ο βρωμικος ,βεβαια παιζω σε full λαμπα μην το ξεχναμε RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουλίου 2010 βεβαια παιζω σε full λαμπα μην το ξεχναμε εκει να τον πληγωσεις τον αλλον... κακε !!! :'( :'( :'( ειναι πολυ ωραιος ηχος πριμος και σολιστικος στον δικο μου ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡΑΤΟ ενυσχητη !!! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 Να σας δωκω κι εγω καινουργιες ρυθμισεις... Μαγνητης:seymour duncan ΤΒ-5 Gain:70 Bass:80 Middle:50 Treble:50 ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΦΕ ΚΑΝΕΝΑ EQ ΚΑΝΕΝΑ Νoise Gate Ο τρανζιστορατος τελικος μου εχει και presence+resonance PR:1,5 ωρα RES:10,5 ωρες Για ηχο με πολλα ωραια μεσσαια,χωρις τζιτζικια και πολυ παραμορφωση...σε στυλ Symphony X... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 Μαγνητης:seymour duncan ΤΒ-5 ειναι καλος αυτος? γιατι ψαχνω για μαγνητη φιλε μου! Gain:70 Bass:80 Middle:50 Treble:50 ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΦΕ ΚΑΝΕΝΑ EQ ΚΑΝΕΝΑ Νoise Gate Ο τρανζιστορατος τελικος μου εχει και presence+resonance PR:1,5 ωρα RES:10,5 ωρες Για ηχο με πολλα ωραια μεσσαια,χωρις τζιτζικια και πολυ παραμορφωση...σε στυλ Symphony X... δεν ανεφερες ποιον ενισχυτη χρησιμοποιεις ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 ειναι καλος αυτος? γιατι ψαχνω για μαγνητη φιλε μου!δεν ανεφερες ποιον ενισχυτη χρησιμοποιεις ;D ;D Καλουτσικος ειναι... Peavey 5150 παντα... Α... χρησιμοποιω και μια 2χ12 με V30... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 παιδιά πάντως παίζει δραματικό ρόλο ο ενισχυτης με τον οποίο την δουλεύεις. εμένα ο δικός μου έχει επιλογή pentode/triode και έτσι αφού τον λειτουργώ σε triode και εφτιαξα τους ήχους μου, όταν το γυρισα σε pentode μια φορά, οι ήχοι ακουγόταν τζιτζίκια! ο 5150 είναι κι εμένα ο αγαπημένος μου για high gain! δοκίμασέ τον και με ένα 808 μπροστά με πολύ ψηλά το tone, drive κάπου 9 με 11 ώρα, και volume τερμα a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2010 Γιατί δεν φτιάχνετε ένα νέο θέμα με RP Series paches να μην ειναι σκόρπια. HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με μια ρυθμηση... γενικα βγαζω το γκειν που θελω , δηλαδη η παραμορφωση με την εννοια του distorted σηματος ειναι οσο χρειαζομαι... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ρυθμηση πρεπει να πειραξω ωστε να εχει και ογκο ο ηχος , δηλαδη να ``γεμιζει`` το ηχειο του ενυσχητη... χρησιμοποιω απο ολα και χαιτ γκειν ενυσχητες και πεταλακια ταυτοχρονα... τι αλλο να θελει ? μηπως τιποτε περιεργες ρυθμησεις του eq ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 σιγουρα πρεπει να παιξεις με τα μπασσα...επισης το reverb βοηθαει να δωσει μια ψευδαισθηση πιο γεματου ηχου...επισης καλο θα ηταν και η κιθαρα σου να ηταν φιλικη στα μπασσα...μαονι πχ σετ-νεκ etc... https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2010 ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με μια ρυθμηση... γενικα βγαζω το γκειν που θελω , δηλαδη η παραμορφωση με την εννοια του distorted σηματος ειναι οσο χρειαζομαι... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι ρυθμηση πρεπει να πειραξω ωστε να εχει και ογκο ο ηχος , δηλαδη να ``γεμιζει`` το ηχειο του ενυσχητη... χρησιμοποιω απο ολα και χαιτ γκειν ενυσχητες και πεταλακια ταυτοχρονα... τι αλλο να θελει ? μηπως τιποτε περιεργες ρυθμησεις του eq ? Θυμισε μας υπολοιπο εξοπλισμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις