Προς το περιεχόμενο

Digitech RP500-1000 - GSP1101

ignantios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aloha!!!

Ο Twin έβγαλε απ΄το πιο ωραία καθαρά που άκουσα απ'την RP, όπως και ο Bassman σε συνδιασμό με Vintage 4X12 καμπίνα.

Επίσης για καθαρά προτείνω στους κάτοχους να χρησημοποιούν άφοβα τις προσομοιώσεις ακουστικών για τα καθαρά, καθώς δεν ακούγεται όπως άλλες προσομοιώσεις που προσωπικά με χαλάνε, αλλά αντίθετα δίνουν ένα πολύ καθαρό, καθαρό, ειδικά η Dread είναι τέλεια για 'μένα.

για καθαρο δοκιμασε σε πολυ λιγο gain γυρω στο 15 τον VOX AC30TB και θα με θυμηθεις.....................παταει κατω και τους fender και ολα................ ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 689
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εδώ αντιμετώπισα αυτό που συζητούσατε περί Master Volume. Δηλαδή, για να πάρω όλα τα γκάζια του 800άρη, έπρεπε να φουλάρω το gain αλλά και το master του ενισχυτή και μετά να κατεβάσω το γενικό του preset, αυτό ίσως και να είναι η λύση για το πουσάρισμα των ενισχυτών στις RP, αφού όπως είπαμε δεν έχει κάτι αντίστοιχο του VR της TL.

τι εννοείς το μάστερ του ενισχυτή? εννοείς του πραγματικού ενισχυτή? στον δικό μου ενισχυτή το μαστερ δεν κάνει απολύτως τίποτα όταν δουλευει η πεταλιέρα ως προενίσχυση στο return.

Αν εννοείς το "μαστερ" της πεταλιέρας, δηλαδή το AMP LEVEL πολύ απλά αυτό ΔΕΝ ειναι μαστερ βολιουμ, είναι απλά LEVEL δηλαδη λειτουργεί ακριβώς όπως το λέβελ ενός overdrive πεταλιού. ΔΕΝ θα πάρεις παραπάνω γκάζι απο τον ενισχυτή που προσομοιάζεις, το πολύ πολύ να ανεβάσεις πολύ την έξοδο της RP που πάει προς τις τελικές του πραγματικού σου ενισχυτή και να τις κάνει να "σπάσουν" λίγο, αν και με την 500άρα δε το νομίζω γιατί δεν έχει τοσο μεγάλη έξοδο, σε σχέση με 1000 και ρακ.

για καθαρο δοκιμασε σε πολυ λιγο gain γυρω στο 15 τον VOX AC30TB και θα με θυμηθεις.....................παταει κατω και τους fender και ολα................ ;)

θα συμφωνήσω για καθαρό!

a classic player now...

εγω πλεον εχω παρατησει τους peavey 5150,rectifier.........πολυ γκαζι...μα παρα πολυ...πλεον παιζω με jcm2000 και legacy μαζι με καμπινα BMAN4X10 και τονισμενα τα μεσαια και εχω παθει ενα σοκ φυσικα υπαρχει παντα μπροστα ενα overdive..........................

p.s ΒΑΣΙΛΗ τι εννοεις ειναι το πιο ανεκτικο σε πεταλια overdrive(jcm800-900-2000) γιατι δεν το καταλαβα? ::)

RUN FOREST....RUN!!!!

εγω πλεον εχω παρατησει τους peavey 5150,rectifier.........πολυ γκαζι...μα παρα πολυ...πλεον παιζω με jcm2000 και legacy μαζι με καμπινα BMAN4X10 και τονισμενα τα μεσαια και εχω παθει ενα σοκ............ειδικα στο στουντιο...............

εμ ποσταρε ακριβως την ρυθμηση να δουμε κι εμεις οι ανιδεοι που μας εβαλες στο λουκι και ξοδευτηκαμε.... ;D

Τον VOX θα τον δοκιμάσω άλλη μέρα, δεν πρόλαβα ;D Thanks .

τι εννοείς το μάστερ του ενισχυτή? εννοείς του πραγματικού ενισχυτή? στον δικό μου ενισχυτή το μαστερ δεν κάνει απολύτως τίποτα όταν δουλευει η πεταλιέρα ως προενίσχυση στο return.

Αν εννοείς το "μαστερ" της πεταλιέρας, δηλαδή το AMP LEVEL πολύ απλά αυτό ΔΕΝ ειναι μαστερ βολιουμ, είναι απλά LEVEL δηλαδη λειτουργεί ακριβώς όπως το λέβελ ενός overdrive πεταλιού. ΔΕΝ θα πάρεις παραπάνω γκάζι απο τον ενισχυτή που προσομοιάζεις, το πολύ πολύ να ανεβάσεις πολύ την έξοδο της RP που πάει προς τις τελικές του πραγματικού σου ενισχυτή και να τις κάνει να "σπάσουν" λίγο, αν και με την 500άρα δε το νομίζω γιατί δεν έχει τοσο μεγάλη έξοδο, σε σχέση με 1000 και ρακ.

Κι όμως τo Master του ενισχυτή της RP όταν φουλάρει δίνει ένα κάτι τις παραπάνω στο γκάζι, αλλά θέλει προσοχή η γενική ένταση του preset μετά.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

p.s ΒΑΣΙΛΗ τι εννοεις ειναι το πιο ανεκτικο σε πεταλια overdrive(jcm800-900-2000) γιατι δεν το καταλαβα? ::)

Εννοώ οτι όταν το συνδιάσεις με κάποιο πετάλι απ'την RP δεν μπουκώνει ο ήχος, όπως έχω παρατηρήσει να γίνετε με τον Triple Rectifier, ακόμα και με το γκάζι του boogie στο μισό.

Γενικά ο τελικός ήχος που πήρα απ'τους JCM μαζί με τα εφφέ δηλαδή, ήταν πάρα πολύ καλός και οι νότες ακουγόντουσαν καθαρά ακόμα και σε muffled arpege παίξιμο.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

amp marshall jcm2000

gain: 99 εισαι και καφρος εσυ σε φοβαμαι ;D

bass:7,5

middle:10

treble:7,5

e.q

low:3

freq:2500

middle:1--2

freq:4500

high level:4

cabinet:BMAN4X10

OVERDRIVE:DOD250

GAIN :90

Και εναν καθαρο για εσας απο μενα

amp: VOX AC30TB

GAIN:15

BASS:4,2

middle:5,6

trebble:6

e.q

low level:0

freq:900

middle: -2

freq:3000

high level :7

RUN FOREST....RUN!!!!

Εννοώ οτι όταν το συνδιάσεις με κάποιο πετάλι απ'την RP δεν μπουκώνει ο ήχος, όπως έχω παρατηρήσει να γίνετε με τον Triple Rectifier, ακόμα και με το γκάζι του boogie στο μισό.

Γενικά ο τελικός ήχος που πήρα απ'τους JCM μαζί με τα εφφέ δηλαδή, ήταν πάρα πολύ καλός και οι νότες ακουγόντουσαν καθαρά ακόμα και σε muffled arpege παίξιμο.

δοκιμασε λιγο την καμπινα bman4x10 και πες μου μαζι με rectifier κλπ........... ;)

RUN FOREST....RUN!!!!

Κι όμως τo Master του ενισχυτή της RP όταν φουλάρει δίνει ένα κάτι τις παραπάνω στο γκάζι, αλλά θέλει προσοχή η γενική ένταση του preset μετά.

έχω δοκιμάσει εξονυχιστικά τα περισσότερα μοντέλα της RP για να το διαπιστώσω αυτό, και ποτέ δεν ακουσα την παραμικρή διαφορά στα χαρακτηριστικά του ήχου όταν ανέβαζα το AMP LVL πέραν της έντασης.

ορίστε και το σχετικό email προς την εταιρεία.... ::)

Hello!

I would like to know if it's possible to achieve

1) power amp distortion

2) speaker distortion

with the rp1000

in fact, i would be grateful if you could clarify to me what is the role of "AMP LEVL" knob during amp/cab setup

it doesn't seem to act like an "amp master volume", since it doesn't produce any power amp distortion and i think it works exactly like "PRS LEVL"

The AMP LEVL parameter does not introduce power amp distortion. It raises the level of the chosen amp model. Try increasing the AMP GAIN parameter for increased distortion. There is no speaker distortion with the RP1000.

Regards,

Digitech Support

a classic player now...

amp marshall jcm2000

gain: 99 εισαι και καφρος εσυ σε φοβαμαι ;D

bass:7,5

middle:10

treble:7,5

e.q

low:3

freq:2500

middle:1--2

freq:4500

high level:4

cabinet:BMAN4X10

OVERDRIVE:DOD250

GAIN :99

;D ;D ;D ;D ;D ;D

Και εναν καθαρο για εσας απο μενα

amp: VOX AC30TB

GAIN:15

BASS:4,2

middle:5,6

trebble:6

e.q

low level:0

freq:900

middle: -2

freq:3000

high level :7

ευχαριστουμε !!! τωρα η ρπ εχει 2 πρεσετ με το ονομα ιγνατιος... δηλαδη στο 55 εχω το ονομα μεταλικα στο 57 το ονομα νεβερμορ και στο 56 το ονομα ιγνατιος... ολοι οι μεγαλοι καλλιτεχνες μαζι...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου