Προς το περιεχόμενο

Digitech RP500-1000 - GSP1101

ignantios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια χαρά ξέρει. Την έχει βάλει στις αγγελίες πολύ πριν απαντήσει εδώ

http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=42210

;D ;D ;D ;D ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 689
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Καλημέρα

τέλος πάντων, εσύ william δεν θα έπρεπε να ποστάρεις, θα έπρεπε να ηχογραφείς! ;D;D;D

Προσπάθησα χθές το απόγευμα, αλλά κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση των MIDI Drivers της RP και έτσι δεν την είδε.

Ήθελα πρίν φτιάξω ήχο να κάνω τα updates και μετά να να ηχογραφήσω.

Έκανα εγκατάσταση σε περιβάλλον Win 7 Ultimate 32Bit. Οι audio drivers τα πήγαν καλά, αλλά στο MIDI μου τα σκ@τωσε, καθώς έψαχνε και στο CD αλλά και στο δίαδίκτυο, αλλά τίποτα. Οπότε καμία επαφή το PC με την RP.

Παρ'όλα αυτά την άκουσα και την "άκουσα" ;D με 2 διαφορετικές κιθάρες πάνω στον μικρό Micro Cube.

Όπως έχετε ήδη πει, απ'τα έτοιμα προγράμματα και μόνο (σαν αρχή) ο ήχος ήταν πάααρα πολύ καλός και άνευ θορύβων.

Εκεί που θα διαφωνήσω μαζί σας είναι οτι έχετε γράψει οτι τα καθαρά του δεν είναι τόσο καλα. Εγώ απ'αυτό που άκουσα (μέχρι στιγμής) μπορώ να πω οτι τα καθαρά του είναι μια χαρά καθαρότατα και επίσης ο ήχος της "ακουστικής" είναι εφάμιλος των fishman TSV, VMV κλπ και δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

προχτες επαιξα live ο τρελος μεσα σε σπιτι...(ναι το εχουμε κανει california εδω κατω στο Ηρακλειο)..2 4χ12 παρακαλω...εγω με gsp kai marshall 20/20...περαστικα τους!

περαστικα σου ...και που να ακουσεις σε καλο ενισχυτη......... ;D

Χαχαχα! Αύριο θα την πάρω στην πρόβα.

Έχεις καμία ιδέα τι παίζει με τους MIDI Drivers και δεν τους βλέπει?

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Χαχαχα! Αύριο θα την πάρω στην πρόβα.

Έχεις καμία ιδέα τι παίζει με τους MIDI Drivers και δεν τους βλέπει?

οχι ΒΑΣΙΛΗ εμενα αμεσως εκανε update κλπ....καλο ειναι να το κανεις το update εχουν διορθωσει καποια πραγματακια..............αλλα μεχρι να την ψαξεις εχεις χρονο...............στο mix ή amp την συνδεσες?

RUN FOREST....RUN!!!!

ενδιαφερομαι και εγω για αγορα πεταλιερας και με αυτα που εχω διαβασει  μαλλον παω για rp 500-1000. το θεμα ειναι οτι δεν θελω τα τρομερα hi gain θελω να πω οτι η rp κανει πιο πολυ για μεταλ καταστασεις.

ενδιαφερομαι και εγω για αγορα πεταλιερας και με αυτα που εχω διαβασει  μαλλον παω για rp 500-1000. το θεμα ειναι οτι δεν θελω τα τρομερα hi gain θελω να πω οτι η rp κανει πιο πολυ για μεταλ καταστασεις.

οχι κανει για οτι εχει drive απλα εκει ειναι που δειχνει δοντια...........αλλα και οι rock ενισχυτες που εχει ειναι μια χαρα............ ;)

αυτο σου αρεσει καθολου σαν ηχος?θα σου πω μετα γιατι ρωταω ;D

RUN FOREST....RUN!!!!

εχω εντοπισει ενα patch με rectifier γυρω στο 75 το gain και τελειως scooped (δε στο κρυβω οτι αυτο ανησυχισε-παροοτι στις προβες ακουγεται μια χαρα) ..τρεχω configuration σεταρω to gsp για tube power amp ( ναι εχει να διαλεξεις ---tube/ss power amp) και ημουν ετοιμος..το μονο που χρειαστηκε ηταν να κλεισω το deep switch tou marshall γιατι το low end ηταν εξωφρενικο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου