The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Να πω κι εγω μια ρυθμισουλα με την RP1000 που ειχα... Αλντερ Σουπερστρατ με καστομ μαγνητη που μοιαζει με τον Air Zone Στο amp Model:5150 Gain:50 Bass:6 Mid:1 Tr:5 Lev:70 Οι ρυθμισεις του Velocity 300 Level:3 Reactance:2 Definition:5 Καμπινα:Harley Benton Vintage 2x12 ΗΧΑΡΑ!!!!!!!! Ποιον Velocity 300 έχεις, τον καινούργιο ή τον παλιό? (2U) Με ενδιαφέρει ο καινούργιος και ψάχνω γνώμες! Αν ενδιαφέρεστε να ανεβάσω μερικά patches για το GSP που έφτιαξα... αν και δεν ξέρω πόσο θα ενδιαφέρουν τους περισσότερους... :-\ Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Το καινουργιο εχω... Μου αρεσει παρα πολυ το αποτελεσμα με την RP...περιμενω το GSP για να σου πω περισσοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Το καινουργιο εχω... Μου αρεσει παρα πολυ το αποτελεσμα με την RP...περιμενω το GSP για να σου πω περισσοτερα Έλα ρε, πήρες το τελευταίο από Thomann? ;D Με ενδιαφέρει πως είναι από αίσθηση, με τα controls που έχει. Επίσης το βάρος είναι ΟΚ, ή να ανεβάσω τα κιλά μου στις άρσεις θανάτου στο γυμναστήριο? Τέλος, επειδή είναι λίγο μπερδεμένο στο manual: όταν κάνεις bridge και έχεις μία καμπίνα, χρησιμοποιείς την ΜΙΑ μόνο έξοδο στο ένα κανάλι, σωστά? Η άλλη στον αέρα? Thanks man. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 ναι πηρα το τελευταιο!!!!!! Ηρθε και σε 3 μερες!!!!!!!! Τα κουμπια δουλευουν και κανουν μεγαλη διαφορα στον ηχο...Ειχα και το Velocity 100 και στο υπογραφω δεν εχουν καμια σχεση... Ειναι 8 κιλα...αν σκεφτεις οτι το Μαρσαλ 9100 ειναι 14.5 τοτε πλαδαρο σε βλεπω... Ως αναφορα τη συνδεσμολογια...Εγω το χρησιμοποιω bridged δηλαδη και τα 300 βατ απο ενα καναλι..το χρησιμοποιεις στο mono...το αλλο καναλι δεν παιζει...οπως και η αλλη εξοδος... Δε ξερω αν κανω καναα λαθος... Ολα καλα δουλευουν παντως... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 ναι πηρα το τελευταιο!!!!!! Ηρθε και σε 3 μερες!!!!!!!! :o :o ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!?? >:( Καλωσήρθες στη hit list μου. Be afraid! ;D ;D ;D ;D ;D Ελπίζω να το ξαναφέρουν φίλε, γιατί το θεωρώ πολύ καλή περίπτωση... μάλλον καλύτερο από ART SLA-2 και άλλα δημοφιλή ("καλύτερο" για τη χρήση που συζητάμε πάντα!). Τα κουμπια δουλευουν και κανουν μεγαλη διαφορα στον ηχο...Ειχα και το Velocity 100 και στο υπογραφω δεν εχουν καμια σχεση... Πολύ ωραία! Ειναι 8 κιλα...αν σκεφτεις οτι το Μαρσαλ 9100 ειναι 14.5 τοτε πλαδαρο σε βλεπω... Με προσβάλετε κύριε... ένα 160άρι το έχω χαλαρά στις Α.Θ. 8) 8) Αλλά εντάξει, όσο πιο ελαφρύ τόσο καλύτερα, το τελευταίο που θέλεις είναι να κουβαλάς ένα ρακ 50+ κιλά σε πρόβες και live... συν κιθάρες, συν καμπίνες, συν πεταλιέρες... you get my point. Ως αναφορα τη συνδεσμολογια...Εγω το χρησιμοποιω bridged δηλαδη και τα 300 βατ απο ενα καναλι..το χρησιμοποιεις στο mono...το αλλο καναλι δεν παιζει...οπως και η αλλη εξοδος... Δε ξερω αν κανω καναα λαθος... Ολα καλα δουλευουν παντως... ;D ;D Δεν νομίζω να κάνεις λάθος, απλώς είναι ασαφές όπως το γράφει το manual. Thanks για το review mate! ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Kι εγω για το Art SLA-2 πηγαινα αλλα εχει ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα που μπορει να ειναι και πλεονεκτημα... Δεν ειναι τελικος ενισχυτης κιθαρας...που σημαινει banana plugs και τα συναφη...Λενε βεβαια απο τη στιγμη που ειναι HIFI ειναι ιδανικος για modellers... Εμενα μου κανει ομως το Velocity 300... Τσιμπα τον φιλε σπερνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Δεν ειναι τελικος ενισχυτης κιθαρας...που σημαινει banana plugs και τα συναφη...Λενε βεβαια απο τη στιγμη που ειναι HIFI ειναι ιδανικος για modellers... Τον έχω δοκιμάσει, με το Fractal και studio monitors. Πραγματικά HiFi (με τα υπέρ και τα κατά του). Δοκιμασμένος, αξιόπιστος, δυνατός. Η χρήση που προορίζω έναν τελικό πάντως είναι για καμπίνα κιθάρας, και ειδικά με το GSP θέλω και έναν επιπλέον έλεγχο στην "απόκριση" που θα έχει ο τελικός (άρα, ΟΧΙ flat!). Γι'αυτό ο Rocktron δείχνει καλύτερος σ'αυτή την περίπτωση. Με βλέπω να τον αποκτώ (ΑΠΟ ΠΟΥ όμως!). Ένα 2U ρακάκι/τσάντα (το έχω) και έτοιμο το φορητό rig. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Ανεβάζω μερικά patches για το GSP. Το Van Halen είναι βασισμένο σε ένα που βρήκα στο forum της Digitech (στο οποίο υπάρχουν πολλά, για διάφορα γούστα). GSP1101_Patches.zip Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Τον έχω δοκιμάσει, με το Fractal και studio monitors. Πραγματικά HiFi (με τα υπέρ και τα κατά του). Δοκιμασμένος, αξιόπιστος, δυνατός. Η χρήση που προορίζω έναν τελικό πάντως είναι για καμπίνα κιθάρας, και ειδικά με το GSP θέλω και έναν επιπλέον έλεγχο στην "απόκριση" που θα έχει ο τελικός (άρα, ΟΧΙ flat!). Γι'αυτό ο Rocktron δείχνει καλύτερος σ'αυτή την περίπτωση. Με βλέπω να τον αποκτώ (ΑΠΟ ΠΟΥ όμως!). Ένα 2U ρακάκι/τσάντα (το έχω) και έτοιμο το φορητό rig. ;) Kι εγω ετσι ακριβως...2u rack(πηρα ενα φτηνιαρικο απο music-store) GSP---V300---2x12 Ουτε κεφαλια,ουτε εφφε, τπτ... Αντε να παρω καποια στιγμη το control 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 και γω το εψαχνα για τον velocity 300 αλλα προτιμησα με 300 ευρω ενα marshall 20/20...το gsp εκανε αμεσως τις λαμπες να πεταξουν δηλητηριο και και οι λαμπες εκαναν τα ηχεια να παλλονται οπως μονο οι λαμπες μπορουν κατα τη γνωμη μου https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις