aris 17561 Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 καλησπερα σε ολους , επιτελους εγινα κι εγω μελος του rp fan club... για εμενα το σηριαλ τελειωσε τελικα αποκτωντας το rp500 δεν το εχω ψαξει ακομα σε λιγες μερες θα πω αποψη , καλο φαινεται εκ πρωτης οψεως... πρεπει να κανω κανενα update στο λογισμικο ? αν ναι στειλτε κανενα λινκ... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2010 καλοριζικη, εχεις π.μ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 θα ήθελα να κάνω κι άλλη μια ερώτηση προς τους κατόχους της rp500. γίνεται να εναλλάσσεις μεταξύ preset mode και pedalboard mode χωρις να σκύψεις να πατήσεις το μικρό κουμπάκι που είναι για αυτή τη δουλειά? στην tonelab πχ εναλλάσεις μεταξύ των δύο modes κρατώντας πατημένο κάποιο footswitch, υπάρχει κάποια παρόμοια λειτουργία στην rp500? πιστεύω πως μιας και η rp500 έχει λιγότερα footswitch, το να εναλλάσσεις μεταξύ preset και pedalboard mode χωρις να χρειαστεί να σκύψεις, είναι πολύ σημαντικό. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 απο οσο θυμαμαι οχι.....εκτος εαν εχει κατι που δεν το διαβασα στο μανουαλ.......θα πρεπει να σκυψεις.......... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 κρίμα.. αν το είχε αυτό (βασικό χαρακτηριστικό κατα τη γνώμη μου) θα ήταν πολύ πιο ελκυστική η 500άρα πάντως πιστεύω πως με μια ανανέωση firmware μπορεί να γίνει, αφού δεν απαιτεί καινούριους διακόπτες ή hardware. Αν ο κόσμος το επισημάνει στην digitech δεν μου φαίνεται απίθανο στο μέλλον να προθέσουν τη λειτουργία a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Eπιτελους μετα απο 1 σχεδον μηνα ηρθε κ το δικο μου,RP1000. Οτι κ να'πω ειναι λιγο..Εχω τελειωσει με το θεμα ηχου. Μπραβο σε ολους για την επιλογη τους,cant go wrong with this damn thing ;) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Την εχεις συνδεσει λαθος μαστορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Την εχεις συνδεσει λαθος μαστορα... Με 2 καλωδια την συνδεσα ρε'συ οχι 4. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Την εχεις συνδεσει λαθος μαστορα... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D αστο παιδι ρε................. :P καλοριζικη ΚΩΣΤΑ!!!!! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2010 Eυχαριστω Αντωνη :) Πωωω αυτο το ADA Flanger τι μαμω τα εφε ειναι ρε'σεις? Gilbert καρφι :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις