metalmike Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Εδω που τα λεμε δεν εχει κι αδικο, κι εγω θα γουσταρα περισσοτερες προσομοιωσεις ενισχυτων και καλα γκαζια παρα ολα αυτα "αχρειαστα" που εχουν οι πεταλιερες. http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 τα "αχρείαστα" είναι όμως που σου γλυτώνουν τα έξοδα.. δεν παίζουν όλοι μουσική που θέλει μονο ένα γκάζι (δε μιλάω για μένα). Εστω και ΜΙΑ φορά να το θες το περίεργο το εφέ, το'χεις πάντως σιγά σιγά με δουλειά (λιώσιμο) κατάφερα να αυξήσω τους ήχους που έφτιαξα στους 7 και ανεβαίνει! σύντομα θα ετοιμάσω ένα ριβιου με κλιπακια και όλα ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 παιδια για μενα που δεν εχω control 2 αλλα rocktron midi mate εχει κανεις να μου προτεινει καποιο expression pedal? μηπως να παρω αυτο της rocktron το hex? η κανα ernie ball? https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Αντώνη παιδί μου, πάλι ξέχασες να πάρεις το κόκκινο χαπάκι το πρωί? ;D ;D ;D ;D ;D και να 'τανε μονο το πρωινο που μου ειναι απαραιτητο........... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 πάντως σιγά σιγά με δουλειά (λιώσιμο) κατάφερα να αυξήσω τους ήχους που έφτιαξα στους 7 και ανεβαίνει! σύντομα θα ετοιμάσω ένα ριβιου με κλιπακια και όλα ;) τελικα θα μας πεις συμπερασμα πως σου φαινεται...? αν και φαινεται οτι αργεις λιγο .....και καταναλωνεις αρκετη προσπαθεια........φαινεται οτι την βρισκεις την ακρη..........εγω δεν ξερω σε 1 ωρα ειχα καταλαβει οτι το μηχανημα κανει την δουλεια μου και με το παραπανω....μαλλον πειθομαι ευκολα τελικα.......... p.s το παθαινω και με τι γυναικες αυτο και με ριχνουν γρηγορα στο κρεβατι.......και τελικα με εκμεταλλευονται σεξουαλικα ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 παιδια για μενα που δεν εχω control 2 αλλα rocktron midi mate εχει κανεις να μου προτεινει καποιο expression pedal? μηπως να παρω αυτο της rocktron το hex? η κανα ernie ball? BOSS EV-5, έχω ένα εδώ και 14 χρόνια και δουλεύει σαν καινούργιο. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 απλα δε ξερω εχω την αισθηση οτι το hex συνεργαζεται με το midi mate καπως καλυτερα εχει μια εξοδο expression...δε ξερω αν με τα αλλα volume pedals μπορω να τα βαλω στο pedal του midi mate με το ιδιο αποτελεσμα.. https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Άλλο το Volume Pedal, άλλο το expression. Δεν είναι τα ίδια. Εσύ λογικά θέλεις expression σωστά? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 expression θελω gia για χρηση με το gsp για wah kai whammy...+ συνεργασια με rocktron midi mate.. https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Να θυμίσω ότι το GSP έχει και δική του είσοδο expression (εκτός της dedicated για το Control 2). ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις