Synyster_G Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 .Το ΥΑΥΑ είναι ένα εναλακτικό (αστείο θα έλεγα) wah που πολύ πλά αντί για wah κάνει YAYA ;D Tο synthTalk είναι κάτι σαν το talkbox, δηλαδή ένας synthy ήχος που διαμορφώνεται με βάση τη μελωδία που παίζεις και εν τέλη ακούγεται σαν talk box. εντιτ: Τις υπόλοιπες 11 σελίδες τις διάβασες? ;D Thx τις διάβασα αλλά δεν έλεγε πουθενά αυτά που ρώτησα Schecter Damien Special FR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά της digitech rp500 θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματά α) οι προσομοιώσεις των wah τι λένε ? β)Οι προσομοιώσεις των distortion - overdrive πεταλιών ? γ)Οi Marsall JCM 800 - 900 - 2000 ? δ)τι στο καλό είναι το YaYa και το SynthTalk ? α) πολυ καλα εγω αυτα χρησιμοποιω και οχι το original cry baby που εχω εξ'αλλου ειναι πιο βολικα β)μια χαρα,αλλα αφου οι προσομοιωσεις ενισχυτων ειναι τουμπανο ....δεν νομιζω οτι θα δωσεις και πολυ σημασια..... γ)καπου στις 11 σελιδες; εχω βαλει ενα βιντεο που συγκρινει ενας τυπας εναν original jcm900 με την προσομοιωση απο την rp......live.......θα στο δειξει αυτος καλυτερα ;D δ)δεν με ενδιαφερουν....κιθαρα παιζω οχι ηλεκτρονικο παιχνιδι ::) και επειδη εχει περασει περισσοτερο καιρος με το μηχανημα ....εχω να πω οτι ξεκιναω να παιζω και δεν σταματω λεμε..............δεν ξερω ειναι πραγματικα πορωση.......επιμενω σε αυτα που ειχα γραψει απο την αρχη και ακομα παραπανω για το πως ακουγεται;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα (12:01 ;D ;D) ενδιαφερμε για θηκη για την πεταλιερα γιατι ειναι αφορητο να την κουβαλαω στην κουτα της. θελω κατι φτηνο (αλλιως θα επερνα την σκληρη θηκη του θωμα με 120Ε), Οι 2 πιθανες επιλογες ειναι http://www.thomann.de/gr/thomann_effect_pedal_bag.htm Ή καποια θηκη πληκτρων. τι πιστευετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχω μια ερώτηση/απορία για τους κατόχους GSP1101. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάποιος το εξής: να στείλει κάποια εφφέ στην είσοδο ενός ενισχυτή (ΟΧΙ power amp), ο οποίος δεν έχει fx loop, και στα οποία δεν θα περιλαμβάνονται amp και cab sims? Και ταυτόχρονα να στέλνει ένα πλήρες preset με εφφέ, amps, cabs, etc στο PA? Μιας και ξέρω ότι η GSP έχει effects loop αυτό που ρωτάω είναι αν αυτό είναι προγραμματιζόμενο ώστε να τοποθετείται όπου θέλουμε στην αλυσίδα. Επίσης, η σειρά των εφφέ είναι fixed ή μπορεί να κάνει κάποιος επιλογές (π.χ. να τοποθετήσει το delay πριν ή μετά την καμπίνα?). Ευχαριστώ! ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 καλησπερα (12:01 ;D ;D) ενδιαφερμε για θηκη για την πεταλιερα γιατι ειναι αφορητο να την κουβαλαω στην κουτα της. θελω κατι φτηνο (αλλιως θα επερνα την σκληρη θηκη του θωμα με 120Ε), Οι 2 πιθανες επιλογες ειναι http://www.thomann.de/gr/thomann_effect_pedal_bag.htm Ή καποια θηκη πληκτρων. τι πιστευετε; Νομίζω αυτή πρέπει να σου κάνει http://www.thomann.de/gr/rockbag_rb_23435_mixer_bag.htm Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Έχω μια ερώτηση/απορία για τους κατόχους GSP1101. Υπάρχει η δυνατότητα να κάνει κάποιος το εξής: να στείλει κάποια εφφέ στην είσοδο ενός ενισχυτή (ΟΧΙ power amp), ο οποίος δεν έχει fx loop, και στα οποία δεν θα περιλαμβάνονται amp και cab sims? Και ταυτόχρονα να στέλνει ένα πλήρες preset με εφφέ, amps, cabs, etc στο PA? Μιας και ξέρω ότι η GSP έχει effects loop αυτό που ρωτάω είναι αν αυτό είναι προγραμματιζόμενο ώστε να τοποθετείται όπου θέλουμε στην αλυσίδα. Επίσης, η σειρά των εφφέ είναι fixed ή μπορεί να κάνει κάποιος επιλογές (π.χ. να τοποθετήσει το delay πριν ή μετά την καμπίνα?). Ευχαριστώ! ;) ειμαι ακομα σχετικα καινουριος με το μηχανημα δεν ξερω να σου πω με σιγουρια...αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι μπορεις να τρεξεις ενα κανονικο set up κιθαρας και ταυτοχρονα να εχεις εξοδο στην κονσολα...το cab sims ειναι αυτοματα στα xlr;s...κατεβασε αν θες το manual που ειναι περιεκτικοτατο ισως παρεις απαντηση αμμεσα https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 ειμαι ακομα σχετικα καινουριος με το μηχανημα δεν ξερω να σου πω με σιγουρια...αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι μπορεις να τρεξεις ενα κανονικο set up κιθαρας και ταυτοχρονα να εχεις εξοδο στην κονσολα...το cab sims ειναι αυτοματα στα xlr;s...κατεβασε αν θες το manual που ειναι περιεκτικοτατο ισως παρεις απαντηση αμμεσα Φίλε zebric ευχαριστώ. Το έχω κατεβάσει το manual, και πράγματι στα XLR δίνει "ολόκληρο" το σήμα. Αυτό που θα ήθελα θα ήταν να στέλνω τα wah, drives, πιθανώς phaser στην είσοδο του ενισχυτή (για να έχω ένα dry σήμα, με το χαρακτήρα του ενισχυτή) και ολόκληρο το preset, πιθανώς με άσχετο amp/cab sim, στην κονσόλα στέρεο. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν γίνεται μέσω του effects loop του GSP, όπου μπορείς να έχεις external preamp, ή αλλιώς... Σχετικά με το GSP, όπως αναφέρθηκε πάρα πολλοί επαγγελματίες το χρησιμοποιούν στο rig τους. Διάβασα και μια εξωφρενική ιδέα στο Gear Page από κάποιον που το χρησιμοποιεί.... μαζί με το Axe-Fx! Στην ουσία χρησιμοποιεί το GSP μαζί με το Control2 σαν controller για το Axe-Fx (μέσω MIDI) και παράλληλα έχει και ένα backup rig έτοιμο. ;) Το Control2 με το απλό CAT5 καλώδιο, που παρέχει και τροφοδοσία, είναι ένα μεγάλο ατού του GSP. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 πραγματι ειναι,,,τι @@@ ειμαι που τζιγκουνευτικα λιγα ευρω παραπανω...λοιπον μπηκα εκανα power up to rack να δω τι γινεται...λοιπον επιλεγουμε το setup για line out-mixer recording μπαινω στα Ι/Ο settings...εκει βλεπω ¨line output setup...πληθος ρυθμισεων αλλα και amp input που σε ενδιαφερει...τωρα στα xlr ειπαμε οτι εχουμε sims...δυστηχως δεν εχω ενισχυτη εδω σπιτι να δοκιμασω αυτο που λες ...πραγματι πολλοι γνωστοι το χρησιμοποιουν ειτε σε συνδιασμο με τις κεφαλες τους ειτε και με power amp...στα live πχ το χρησιμοποιουν οι medadeth με marshall power amps και ο ron zarzombek (δεν ειμαι σιγουρος πως γραφεται) απο blotted sience/spastic ink... https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά το μεγαλύτερο μειονέκτημα του GSP είναι αυτό που αποτελεί και το μεγαλύτερο ατού του Fractal: η Digitech έχει σταματήσει επίσημα να υποστηρίζει αναβαθμίσεις του firmware... :-\ To C48 που αναφέρθηκε ήδη, είναι beta και αποτέλεσμα δουλειάς ενός εργαζόμενου στην Digitech, δεν υποστηρίζεται δε επίσημα από την εταιρεία. Αντιθέτως το Fractal έχει αναβαθμίσεις κάθε μήνα, που έχουν νόημα και το κάνουν ολοένα και καλύτερο. Παρ'όλα αυτά, βλέπω ότι το Digitech είναι πιθανώς το καλύτερο value for money στο είδος του που κυκλοφορεί. Αν κάποιον τον καλύπτει και δεν αισθάνεται άβολα για την προοπτική του να σταματήσει να εξελίσσεται, στα 700€ που κοστίζει μαζί με το Control2 είναι πολύ καλη περίπτωση. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
avalon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2010 Νομίζω αυτή πρέπει να σου κάνει http://www.thomann.de/gr/rockbag_rb_23435_mixer_bag.htm μαλλον και αυτη κανει οποτε μπενει στην λιστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις