ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Kαι κατι τελευταιο.........για να μην κουραζω RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Kαι κατι τελευταιο.........για να μην κουραζω Α νά το! Αυτό έψαχνα τώρα ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Α νά το! Αυτό έψαχνα τώρα ;) και τελικα τι λες? ειμαι υπερβολικος......σε αυτα που σου ελεγα το πρωι? ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 και τελικα τι λες? ειμαι υπερβολικος......σε αυτα που σου ελεγα το πρωι? ::) :o :o :o :o :o :o Απίστευτο!!! Καθόλου υπερβολικός. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Μου αρέσει ο χώρος που είναι ο τύπος :) Κοντεύει να καταρεύσει (πάνω δεξιά γωνία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 :o :o :o :o :o :o Απίστευτο!!! Καθόλου υπερβολικός. χαιρομαι.........περιμενω αυριο να μου πεις ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Μου αρέσει ο χώρος που είναι ο τύπος :) Κοντεύει να καταρεύσει (πάνω δεξιά γωνία) Αυτό είναι G.A.S Σιγά μη φτιάξει το ταβάνι, αφου με τα ίδια λεφτά μπορούσε να πάρει (και πήρε) marshall, gsp1101, regulator, midi controller.... ;D ;D ;D ;D χαιρομαι.........περιμενω αυριο να μου πεις ;) Ναι θα την κάνω τη βόλτα μου αύριο ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να μας πείς λίγο για τα καθαρά της? Πως σου φαίνονται σε σχέση με της Tonelab?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να μας πείς λίγο για τα καθαρά της? Πως σου φαίνονται σε σχέση με της Tonelab?? ΠΟΛΥ κοντά στους ενισχυτές που εξομοιώνει. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντά. Και φυσικά έχει και τις προσομοιώσεις ακουστικών κιθαρών οι οποίες επίσης είναι απίστευτα καλές. Την εν λόγω πεταλιέρα την είχα, και ειδικά σε direct recording είναι απλά απίστευτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 ΠΟΛΥ κοντά στους ενισχυτές που εξομοιώνει. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντά. Και φυσικά έχει και τις προσομοιώσεις ακουστικών κιθαρών οι οποίες επίσης είναι απίστευτα καλές. Την εν λόγω πεταλιέρα την είχα, και ειδικά σε direct recording είναι απλά απίστευτη. πες και εσυ κατι συντροφε θα με περασουν για τρελο........βοηθηστε συντροφοι. ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις