Προς το περιεχόμενο

Testing my les paul epiphone w little big muff

mustafank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως λέει και το θέμα κάνω μια δοκιμή της epi μου με το little big muff,προσπαθώντας να παίξω το βασικό θέμα του Asturias

asturias2.wma

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μάλλον,θα πρέπει να απολογηθώ για αυτή μου την απόπειρα να παίξω κιθάρα ;D ;D ;D

Έχουμε και λέμε,λοιπόν...Πρέπει να είναι κανά δυο μήνες που προσπαθώ να μάθω μόνος μου κιθάρα(γι'αυτό και η υψηλή τεχνική).Η δε ηχογράφηση έγινε με το μικρόφωνο της κάμερας(εξού και η ποιότητα)...

φίλτατε το αστούριας είναι ένα υπέροχο κομμάτι για κλασσική κιθάρα, και θές περί τα 4 χρόνια σε ωδείο για να το παίξεις ολόκληρο και σωστά, δεν δοκιμάζεις κάτι ηλεκτρικό σε ηλεκτρική κιθάρα και μάλιστα με παραμόρφωση;

μόνο 4;

είναι κομμάτι μέσης (όχι;)

βάλε προκαταρκτικά και άλλα...

τουλάχιστον 5.

και γενικά τη les paul τη δοκιμάζεις με άλλους τρόπους (still got the blues ας πούμε...)

Ορκισμένος Μπλουζάς!

φίλτατε το αστούριας είναι ένα υπέροχο κομμάτι για κλασσική κιθάρα, και θές περί τα 4 χρόνια σε ωδείο για να το παίξεις ολόκληρο και σωστά,

Πολύ λίγα λες???? Μην ξεχνάς ότι το Asturias είναι το πιο τσαλαπατημένο κομμάτι απο τους κιθαρίστες.... καθώς κανονικά δεν είναι για κιθαρίστες.

Και κανονικά πρέπει να παίζεται στην ανωτέρα.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

for what it's worth:

έχω κάνει 5 χρόνια κλασσική και το έπαιζα στον 5ο χρόνο, και πιστεύω πως το έπαιζα καλά, εξάλλου το λάτρευα, αποτελούσε προσωπικό στόχο να το παίξω από τότε που έκανα τα πρώτα βήματα

το κομμάτι είναι γραμμένο για πιάνο, αυτό δεν σημαίνει πως "δεν είναι για κιθαρίστες"

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς για το "πιο τσαλαπατημένο"

Gdevelek:

Το γεγονός ότι ο Albeniz είχε πει ότι ακούγοντας τις διασκευές των κομματιών του για κιθάρα του άρεσαν, δεν σημαίνει ότι το κομμάτι δεν χάνει ένα μεγάλο μέρος απο τις αρμονικές που αντηχούν όταν το μεταγράφεις σε ένα όργανο όπως η κιθάρα. Το asturias είναι ένα κομμάτι που έχει αρκετές δυσκολίες (κατα την γνώμη μου, αλλα και κατα γενική ομολογία) σε πολλά σημεία του, με κορύφωση την αποτυχία σχεδόν του συνόλου των νέων κιθαριστών στην "ισορροπία" ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος. Η εκπαιδευτική απόφαση να αναθέσεις σε κάποιον που δεν έχει χτίσει καλά καλά την τεχνική του και δεν διαθέτει την ικανότητα να ερμηνεύσει αυτό το κομμάτι είναι σφάλμα.  Κακά τα ψέματα, το γεγονός ότι η κλασσική κιθάρα εκείνο τον καιρό είχε ανάγκη απο κάποιο κύρος καθώς αντιμετωπιζόταν ώς ένα "λαϊκό συνοδευτικό όργανο", είχε ώς αποτέλεσμα κάποια εγχειρήματα όπως το asturias.

Καλό είναι ένας κιθαρίστας να παίζει το συγκεκριμένο κομμάτι (αν το παίζει όπως πρέπει). Το κακό είναι ότι αυτό κατα κανόνα δεν συμβαίνει, και πολλοί κιθαρίστες δεν έχουν καν υπ όψην τους ότι το κομμάτι αυτό είναι γραμμένο για πιάνο... άρα χάνουν όχι μόνο μερικές άψογες εκτελέσεις, αλλα προδίδουν ότι ουδέποτε ασχολήθηκαν με το να μάθουν για το ίδιο το κομμάτι, ποιός ήταν ο συνθέτης, γιατί το έγραψε και πότε και λοιπά πράγματα που βοηθούν στο να επιλέξεις τι θα κάνεις στην ερμηνεία σου. Όταν αυτό δεν το κάνεις δεν είσαι μουσικός αλλα απλά χειρονάκτης.  

Hadgi:

Καλή η κιθάρα σου, και το πεταλάκι σου. Αλλα νομίζω ότι ή θα πρέπει να προσπαθήσεις να γράψεις κάτι πολύ καλύτερο και ολοκληρωμένο για να ανεβάσεις.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου