nikolas5 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Γεια σε ολους.Το πρωτο μου θεμα στο forum και η ερωτηση μου ειναι Δασκαλος ή Ωδειο???? Παιζω κιθαρα και ειμαι βασικα αρχαριος γιατι το μονο που εχω κανει ειναι να μαθω κανα τραγουδι απο το internet.Εχω ενα φιλο ο οποιος παει σε ενα δασκαλο και λεει οτι ειναι πολυ καλος αλλα μηπως θα παρω καλητερες γνωσεις απο το ωδειο??? τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psycho969 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Δασκαλος ωστε το ποσο καλος ειναι να εχει αμεση σχεση με την τσεπη του..Σου μιλαω εκ πειρας αφου κι εγω δασκαλος ειμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Σε αρχάριο στάδιο, ότι είναι να κάνεις, θα στο κάνει ένας δάσκαλος. Δεν είσαι σε κάποια μεγάλη "τάξη" που η κοινωνικοποίηση με άλλους μαθητές, χορωδίες, μουσική δωματίου (και καλά) και άλλα, χρειάζονται. Δάσκαλος αν και μπορεί να μην σου έρθει πιο οικονομικά. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Welcome :) Περα απο το κοστος, καθενα εχει τα υπερ και τα κατα του. Με το δασκαλο θα κανεις προφανως πιο προσωπικο μαθημα που ισως σου αρεσει καλυτερα, με το ωδειο θα μαθεις να παιζεις μαζι με αλλους... ειναι αρκετες οι διαφορες. Ρωτα το φιλο σου πως γινεται το μαθημα και ρωτα και σε οτι ωδειο σκεφτεσαι, να παρεις καποιες εντυπωσεις. Το σημαντικο βεβαια ειναι να αρχισεις, οποτε και αν δεν μπορεις να αποφασισεις ξεκινα με αυτο που σε βολευει περισσοτερο και βλεπεις και στο δρομο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 pointy: Σε ωδείο τα μαθήματα κιθάρας είναι ομαδικά; Γιατί το πιάνο είναι πάντα ατομικό... ??? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 είτε σε δασκαλο σε ωδειο πας ειτε σε αυτονομο δασκαλο, παλι δασκαλος θα ειναι αυτος που θα σου κανει μαθημα :P απλα φροντισε να μαθεις (καλο θα ηταν δηλαδη) αν ειναι καλος ο δασκαλος. σε μη προχωρημενο σταδιο ολοι πανω κατω και σε ολα τα οργανα τα βασικα μαθαινουμε. σε ωδειο βγαινει πιο οικονομικα συνηθως δεδομενου οτι θα κανεις 1 μαθημα τη βδομαδα οργανο και 1 θεωρια www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Συνήθως κάνουν κατι "μουσικά εργαστηρια" με τους υπόλοιπους μαθητές οπου μαθαίνουν να παίζουν σε συνολα με την καθοδηγηση των καθηγητων.Ειδικά τους αρχάριους τους βοηθάει αρκετα γιατι οι καθηγητες επιμένουν σε θέματα tempo και δυναμικων που είναι πολύ σημαντικά.Επίσης είναι πολύ καλά αυτα τα σύνολα και για αυτους που κάνουν φωνητική.Το μαθημα συνηθως είναι ατομικό πάντως. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pointy Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Μονο πιανο εχω κανει σε ωδειο :) Αλλα απο οσο ξερω στην (contemporary) κιθαρα καποια στιγμη αρχιζεις να παιζεις μαζι με αλλους, και με μαθητες σε αλλα οργανα σαν συγκροτημα. Φανταζομαι παει αναλογα με το ωδειο κιολας, στα πιο μικρα παιζει και να ειναι σαν ιδιαιτερα με δασκαλο. Για αυτο του ειπα να παει κα να ρωτησει κιολας. Α, και μη σου πουνε οτι πρεπει υποχρεωτικα να μαθεις κλασσικη, κλαρινο, και τρομπονι πριν πιασεις ακουστικη ή ηλεκτρικη στα χερια σου! Εκτος αν αυτο θες φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Α, και μη σου πουνε οτι πρεπει υποχρεωτικα να μαθεις κλασσικη, κλαρινο, και τρομπονι πριν πιασεις ακουστικη ή ηλεκτρικη στα χερια σου! Εκτος αν αυτο θες φυσικα. Καλα αυτό μου το λέγανε οταν ημουν μικρος και ξεκίνησα με κλασσική... >:( >:(...πιο μεγάλη παπάτζα και χάσιμο χρόνου δεν υπάρχει....το μονο που μου έμεινε είναι οτι που και που παίζω ακομα με δάκτυλα. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FABRICAUDIO Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Αφου εισαι αρχαριος εγω θα προτεινα ωδειο και οταν προχωρησεις τοτε μπορεις να επιλεξεις δασκαλο σχετικα με το στυλ που σε ενδιαφερει. Εγω πηρα πτυχιο κλασσικου πιανου και μετα εκανα 3 χρονια jazz με τον Μαρκο Αλεξιου (βλεπε 'sphinx'') 1. Το ωδειο σε ''αναγκαζει'' να δωσεις εξετασεις το οποιο σε βοηθαει στην βελτιωση της τεχνικης σου καθως επισης υπαρχει επιτροπη που κρινει την προοδο σου καθε χρονο 2. Η προοδος σου εξαρταται απο εσενα αλλα η ''πεπατημενη'' του ωδειου βοηθαει στην πειθαρχια. Υπαρχουν ασκησεις που μπορει να βαριεσαι αλλά θα σου κανουν καλο στην τεχνικη. Κατι τετοιο δεν θα συμβει οταν εισαι αρχαριος με τον δασκαλο γιατι αμα δει οτι βαριεσαι θα προσπαθησει να κανει το μαθημα αρεστο οποτε μπορει να αλλαξει τη δομη 3. Εαν το παρεις αποφαση και θες καλη τεχνικη για το μελλον ωστε να μπορεις να κρινεις ποιος δασκαλος ειναι καλος τοτε καλη ιδεα ειναι να αρχισεις με ωδειο για τα πρωτα χρονια Νικος Recording and Rehearsal Studio www.fabricaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση