milkman Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Καλησπερα παιδες. Μετα απο αρκετο καιρο απουσιας μου λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων επεστρεψα σπιτι. Μπαινοντας στον γερμανο δηλαδη http://www.musicstore.com ειδα οτι εχει ξεσκιστει να κανει τρελλες προσφορες. Πανε οι οικονομιες που μαζεψα απο τα εκτος εδρας. Φτου και ελεγα να μαζεψω κανα φραγκο για κανα αμαξακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Καλησπερα παιδες.Μετα απο αρκετο καιρο απουσιας μου λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων επεστρεψα σπιτι. Μπαινοντας στον γερμανο δηλαδη http://www.musicstore.com ειδα οτι εχει ξεσκιστει να κανει τρελλες προσφορες. Πανε οι οικονομιες που μαζεψα απο τα εκτος εδρας. Φτου και ελεγα να μαζεψω κανα φραγκο για κανα αμαξακι. ¶λλη μία απρόκλητη διαφήμιση κάποιου ξένου μεγαλέμπορου. Δεν μπορώ να σας καταλάβω ώρες-ώρες φίλοι μου. Πάρε το αμαξάκι καλύτερα, ποιο χρήσιμο θα φανεί, ακόμη καλύτερα πάρε ένα παπί. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Τις έχω δει από την πρώτη μέρα που τις έβαλε και σκέφτομαι να παραγγείλω μία κιθάρα. Έχω ξαναπάρει από το Music Store και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πάλι δεν έχω πάρει... Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
milkman Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2005 ok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση