Nikoubis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Αν απο πίσω έχει ένα πορτάκι για μπαταρία είναι active. Αν όχι τότε είναι passive. Παρα μα παρα πολλα μπασα δεν εχουν πορτακι για την μπαταρια, αλλα για να την αλλαξεις πρεπει να ανοιξεις το control cavity. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Σωστός ο Nikoubis μπορεί να μην υπάρχει πορτάκι πίσω και να χρειαστεί ξεβίδωμα στο pickguard – αυτή την Μ****ια έχει το Marcus Miller που έχω. Όμως, αυτό το Stagg δεν είναι active οπότε όλα δείχνουν πρόβλημα στο jack… all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rocka-vic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Συγγνώμη, γραψτε λάθος ;D It dont mean a thing, if it ain't got that swing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tthawth Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Ειναι σημάδι απο το θεό. Πάρε ενα καλο μπασο. (Καλα, αντε... Απλώς άλλαξε το input jack ή κοιτα μηπως εχει ξεκολησει οτιδήποτε.) http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aplomenos_traxanas Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Ειναι σημάδι απο το θεό. Πάρε ενα καλο μπασο. (Καλα, αντε... Απλώς άλλαξε το input jack ή κοιτα μηπως εχει ξεκολησει οτιδήποτε.) +1 ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ypnovatis Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας!!!σημερα το βραδυ θα δω τι μπορω να κανω μονος μου και θα σας πω... τωρα σχετικα με το μπασσο απο την αρχη δεν περιμενα τον τρελο ηχο αν και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε 2 συναυλιες 45'...ειναι ομως ενα μπασσο καθαρα για αρχαριο που ομως με καμια αλλαγη μαγνητη θα γινει γα***το... (και sorry για το link απλα δεν μπηκα χτες να σας πω αν ειναι active/passive γιατι ουτε και εγω δεν θυμομουν :P και ειδα στο net οτι ειναι passive...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Βρε καλέ μου, τελικά δεν μας είπες το καλύτερο... Passive ή Active; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση