Προς το περιεχόμενο

πληροφοριες για αγορα Κιθαρας Rickenbacker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ολες μου οι κιθαρες εχουν χοντρα κ πλατια μανικια κ με βολευουν γιατι εχω μεγαλα δαχτυλα.....

απο του Peter Buck των REM αποκλειεται να ειναι μεγαλυτερα  ;D,μου εδωσε το χερι του ο τυπος περυσι των Οκτωβρη στο φεστιβαλ του MTV και μιλαμε για ΤΟ κουπι (ειναι πραγματικος γιγαντας σωματικα ),παρολα αυτα οταν επαιξα με την Rickenbacker του ειχε και αυτη..στενο και λεπτο μπρατσο...(βεβαια την ειχε σεταρισμενει με 13αρες και πολυ υψηλο action μια & ο roadie του μου ειπε οτι αλλοιως οι χορδες δεν ...."αντιστεκονται" στο παιξιμο του  ;D)

αρα θεμα συνηθειας ειναι και αυτο.... ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σας και πάλι παιδιά! Σήμερα κατάφερα να πάω μια βόλτα από Denmark street (με το χιόνι έξω βαριόμουν να βγω από το σπίτι οπότε καθυστέρησα λίγο)...

Βρήκα δύο rick στο Music Ground (http://www.musicground.com/). Στο site έχει και άλλες, αλλά στη βιτρίνα είχε μόνο την 330 και την 360 (βλ. φωτογραφίες).

Σε ένα άλλο μαγαζάκι απέναντι, το Rockers, έχει κάποιες ρέπλικες γύρω στα £350. Έχει αρκετά μοντέλα, κιθαρούλες και μπασάκια... Δεν ξέρω βέβαια αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο.

Ρώτησα και στο Macari's, δίπλα από το Music Ground, αλλά δεν είχε κάτι εκείνη τη στιγμή, ίσως όταν έρθεις έχουν φέρει.

Ελπίζω να βοήθησα!

rick1.thumb.JPG.62dc5c5ecadb98008039ab6855ee50ef.JPG

rick2.thumb.JPG.d8ed820a0443a507f1be02735ecd2999.JPG

rockers.thumb.JPG.4b880c113deefc102671c9b3beecd61f.JPG

:D..::Christabel Etheriel::..:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου