Terries Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Επιτέλους ήρθε η ώρα να πετάξω τα δερματάκια μου στα Tom .. Έχει κανένας να μου προτείνει κάποια τα οποία δεν με ενδιαφέρει τόσο η αντοχή αλλά η ποιότητα στον ήχο σε ηχογράφηση . :) :) Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Τί είδος ήχου προτιμάς? Τί παίζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Ροκ Ελαφρύ Μεταλ . Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=48 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ippex Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Η ασφαλέστερη επιλογή είναι Remo Pinstripe ή Evans EC2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 http://www.noiz.gr/index.php?action=articles;sa=view;article=48 πάρα πολύ καλό... για τα είδη που αναφέρεις ψηφίζω REMO Emperor...τα PinStripe που επαιζα πριν από πολλά χρόνια μου φαίνονται πολύ βαριά.... προσωπικά για ήχο τενεκεδάκι έχω παέι σε Ambassador...κουρδισμένα στο θεό ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 για τα είδη που αναφέρεις ψηφίζω REMO Emperor...τα PinStripe που επαιζα πριν από πολλά χρόνια μου φαίνονται πολύ βαριά.... Συμφωνώ για τα Emperor, αν και τα καινούργια Pιnstripe είναι πολύ πιο "ζωντανά" από τα παλιότερα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Aquarian Super Kick II ή Impact II στις κάσσες αβλεπί...!!! Tom - Βαθυ Aquarian Performance II ή Studio X ή Remo Pinstripe Ταμπουρο δεν το συζηταμε καν..! Remo CS Coated Power Dot ή Emperor X ;D www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terries Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ guys !!!! Keep Rockin :) Παίζοντας σου έρχεται η όρεξη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση