Ανώνυμος Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να τσεκάρεις και αυτό http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=12106 ή πήγαινε καλύτερα σε κανένα στούντιο γιατί άμα αρχίσεις να ψάχνεις μικρόφωνα, προενισχύσεις, κάρτες ήχου και κονσόλες δε θα τελειώσεις ποτέ Φιλικά, Χρήστος Η ηχογράφηση στο studio μπορεί να μου βγει πιο πολύ.Γιατί 50-60 ευρώ η βενζίνες(γιατί δε μένω ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη) και κανα 30-40 ευρώ που θα μου πάρει αυτός για την ηχογράφηση.Περίπου τα ίδια λευτά θα μου βγει.Αλλά το στούντιο δε θα το έχω για πάντα. Μπουμ τσικ μπουμ μπουμ τσικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ανώνυμος Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Βρίσκεσαι σε λάθος φόρουμ. Σε εμένα πάει αυτό; :o Μπουμ τσικ μπουμ μπουμ τσικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Σε εμένα πάει αυτό; :o Είναι προφανές ότι δεν είσαι μουσικός. Καλά κανεις και θελεις να ασχοληθείς με τα "μπιτάκια", αλλά καλά θα κανεις να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ καλά πρώτα μιας και τα μπιτακια δεν περιέχουν μελωδική πληροφορία και άρα δεν είναι μουσική δημιουργία παρα ατελής ρυθμική αγωγή. Απο εμας οι συμβουλές που πήρες είναι συγκεκριμμένες και θα σε οδηγήσουν στη σωστη κατεύθυνση αν ασχοληθείς και ενδιαφέρεσαι να ΜΑΘΕΙΣ. Οπως εγώ δεν θα έψαχνα σε ένα βιβλίο μηχανικής για να μάθω πως να οδηγώ αυτοκίνητο, με την ίδια λογική σου λέω ότι είναι λιγό βαθύ το Noiz αν απλά θες να κανεις την πλάκα σου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ανώνυμος Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Είναι προφανές ότι δεν είσαι μουσικός. Καλά κανεις και θελεις να ασχοληθείς με τα "μπιτάκια", αλλά καλά θα κανεις να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ καλά πρώτα μιας και τα μπιτακια δεν περιέχουν μελωδική πληροφορία και άρα δεν είναι μουσική δημιουργία παρα ατελής ρυθμική αγωγή. Απο εμας οι συμβουλές που πήρες είναι συγκεκριμμένες και θα σε οδηγήσουν στη σωστη κατεύθυνση αν ασχοληθείς και ενδιαφέρεσαι να ΜΑΘΕΙΣ. Οπως εγώ δεν θα έψαχνα σε ένα βιβλίο μηχανικής για να μάθω πως να οδηγώ αυτοκίνητο, με την ίδια λογική σου λέω ότι είναι λιγό βαθύ το Noiz αν απλά θες να κανεις την πλάκα σου. Φυσικά και δεν είμαι μουσικός.Απλά κάνω beats και γράφω στίχους.Τα beats που κάνω δεν είναι κάτι σοβαρό.Απλά κόβω μελωδίες από άλλα είδη μουσικής και πατάω από πάνω drums που δεν τα πέρνω από kits.Οι στίχοι που γράφω είναι ένας τρόπος έκφρασης για εμένα.Φυσικά για να ηχογραφήσεις πρέπει να ξέρεις κάποια πράγματα.Εγώ δεν ξέρω και πολλά.Σήμερα εσύ μου έμαθες τι είναι το phantom power ή πως ακριβώς λέγετε.Εγώ σας ζητώ να μου προτείνετε ένα μικρόφωνο για να ηχογραφήσω τα τραγούδια μου.Μου προτείνατε κάποια και σας ευχαριστώ πολύ.Τώρα αν λέω χαζομάρες για το phantom power,για τις κάρτες ήχου είναι άλλο θέμα.Συνφωνώ μαζί σου.Να κάτσω να διαβάσω για να μάθω.Αν κάτσω σε αυτό το forum ίσως μάθω πάρα πολλά πράγματα για τον κόσμο της μουσικής.Αλλά δεν είναι ανάγκη να μου κοπανάτε όλη την ώρα οτί δε ξέρω από hardwave. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγνώμη και πάλι αν το πόσταρα σε λάθος forum ή ξεφεύγω από το θέμα. Μπουμ τσικ μπουμ μπουμ τσικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση