Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Ένα παλιό κομμάτι που είχα ξεκινήσει να γράφω και το ξανάπιασα. Μακάρι να είχα μπάντα και όχι μίντια... Jack_of_hearts.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Εσύ το έγραψες αυτό;Τι λες τώρα; :o Καλά, μου άρεσε τρελά!Το κατευχαριστήθηκα!!!Μπράβο σου!Σου εύχομαι και να βρεις μπάντα :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ gkou. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλό αλλά δεν θα το έλεγα ακριβώς κομμάτι. Πιο πολύ jam. Του λείπει η δομή και μια βασική μελωδία που θα ανέπτυσες παραπάνω. Κατα τα άλλα ωραιος ήχος , παιξιμο και mood. Keep it up! ;) Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Το κομμάτι είχε γραφτεί πριν από 4-5 χρόνια. Δεν ήξερα τι να το κάνω. Μου άρεσε η αρμονία αλλά στίχοι δε μου έρχονταν. Η κιθάρα είναι η μονάκριβή μου και (πάντα κατά την άποψή μου) αξεπέραστη Fender strat California Series... Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Ωραιότατο! Μου θύμισε αρκετά parisienne walkways, και στον ήχο και στο παίξιμο, στο στυλ... Nice!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2010 Μου θύμισε αρκετά parisienne walkways, και στον ήχο και στο παίξιμο, στο στυλ... Πάρα πολύ βαριά η αναφορά σου αγαπητέ φίλε x-minor. Μακάρι. Παρ' ολ' αυτά σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την κριτική. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση