Shelter Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Σωστός, συγχαρητήρια. Και τώρα για πες, θα το ξανακάνεις....? ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 ό,τι και να πούμε είναι λίγο... Συγχαρητήρια και με γεια :) "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Φιλε εισαι αψογος....μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω τετοια πραγματα αλλα δυστυχως......και παλι χιλια μπραβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theodoropoulos Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Και τώρα για πες, θα το ξανακάνεις....? εννοοειται.... ευχαριστω παιδια! Τελικα ποιος εχει αναποδα τους μαγνητες?Εγω η εσυ? εσυ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
christgreat Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Κάνω άλλη μια προσπάθεια λοιπόν...πολύ καλή δουλειά φίλε μου!! Τα σχέδια για την κατασκευή της κιθάρας που τα βρήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τα σχέδια για την κατασκευή της κιθάρας που τα βρήκες? http://www.stewmac.com/shop/Books,_plans/Plans/Les_Paul_Plan.html Μεγειά!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση