theodoropoulos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 καλησπερα ,παραθετω μερικες φωτογραφιες απο την τελευταια κιθαρα που τελειωσα καθως και ενα βινταεκι με μερικα απο τα σταδια κατασκευης που περασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 πολυ σοβαρη κυρια!!ζορικια! papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Κι εσυ τ' Α' Γιαννιου? χαΧαχαχα Ρε δεν ειναι καθε μερα λεμε... Πανεμορφη.Με γεια και καλοπαιχτη! Παρεπιπτωντος,επειδη φοραμε τους ιδιους μαγνητες (εχω την εντυπωση) ή εγω τους εχω βαλει αναποδα,ή εσυ... Αναποδα εννοω τον neck στον bridge και αντιστροφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Oldtimer Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Άψογος................ Μπράβο................ Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 ψαρωτική δουλειά! 1. πόσο δύσκολο είναι να γίνει carved top? 2. πόσες ώρες δουλειας περίπου σου πήρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Φοβερη δουλεια φιλε , μπραβο!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theodoropoulos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω παιδες 1)για carved top ειναι πιο δυσκολο σιγουρο αλλα παλευεται.. 2)ωρες???αν δεις στο βιντεο εχει ημερομηνια που ξεκινησα,βεβαια με μεγαλα διαστηματα αδρανειας λογω προβληματων...απο σεπτεμβρη....αλλα αν καποιος το βαλει με οκταωρα δουλειας με λουστρα που θελουν χρονο να στεγνωσουν υπολογιζε 2 με 3 μηνες....αναλογα τα προβληματα που εμφανιζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris.Dem. Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 :-\ Τελικα ποιος εχει αναποδα τους μαγνητες?Εγω η εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλή δουλειά!!! Μπράβο! Άλλο να την αγοράζεις και άλλο να τη δημιουργείς μόνος σου. Τεράστια διαφορά! :-\ Τελικα ποιος εχει αναποδα τους μαγνητες?Εγω η εσυ? Τους μαγνήτες μια χαρά τους βλέπω οπότε...... ;D https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 respect!!! και το βιντεακι πολυ καλο! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση