Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες ΖΗΤΗΣΗΣ... Έλεος!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αλλα πιστευεις οτι αν εγω πουλαω μια λες πολ στανταρντ honeyburst ας πουμε, αξιας 1600 μεταχειρη, μπορω να αποδωσω το χρωμα, τα νερα, την ομορφια του οργανου με μια καμερα 2mpx?

αν είσαι κάτοχος μιας τέτοιας κιθάρας, πιθανότατα είσαι και κατοχος μιας καλής κάμερας

εξάλλου δεν θεωρώ λίγα τα 2ΜΡ για φωτό μιας κιθάρας, εφόσον βάλεις 2-3 τέτοιες, απο κατάλληλες γωνίες και με καλό φωτισμό

θέλει και λίγο κοινή λογική, υπάρχει τώρα μια αγγελία κιθάρας όπου ο πωλητής έχει βγάλει  γκρο πλαν  το headstock και τη γέφυρα, και τίποτε άλλο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 71
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

γιαμεθ, εχεις παρει τα τελευταια μου μηνυματα για τις αγγελιες?

(μιλαω σε βαθος ενος μηνα!)

γιατι γενικα εχω την υποψια πως κατι δεν παει καλα με τα pm γενικα! :)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

εξάλλου δεν θεωρώ λίγα τα 2ΜΡ για φωτό μιας κιθάρας, εφόσον βάλεις 2-3 τέτοιες, απο κατάλληλες γωνίες και με καλό φωτισμό

Το πρόβλημα με τις φωτογραφίες απο κινητά δεν είναι τα MP αλλά ο φακός του 1χιλ και θα συμφωνήσω και εγώ οτι μία φωτογραφία απο κινητό θέλει πολύ καλό φωτισμό και πολύ σταθερό χέρι ή τουλάχιστον να στηρίζετε κάπου σταθερά το κινητό οταν τραβάνε φωτογραφία.

Βέβαια θα μου πεις τώρα "και τι να κάνουμε, σεμινάρια φωτογραφίας σε κάθε πωλητή?", όχι πάντα, αλλά αν κρίνετε απαραίτητο σε κάποια αγγελία ίσως και να χρειαστεί.

Και φυσικά μη ξεχνάμε οτι σε τέτοιες περιπτώσεις, χαμένος δεν βγαίνει μόνο ο αγοραστής που μπορεί να την "πατήσει" με μία φωτογραφία, αλλά και ο πωλητής που μπορεί να βλέπει την αγγελία του να αραχνιάζει για κάτι μήνες στο βάλε-βγάλε.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Alexander for Ad Keeper!!!  ;D ;D

Έχεις τη δική μου ψήφο φίλε.  ;)

Kαι την δικη μου! ;D

Και την δική μου! :)

σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη σας!

υποσχομαι πως με τις πρωτες μερες μου σε καποιο αξιωμα , θα σας θυμαμαι με νοσταλγια οταν βυθιζομαι στην πολυθρονα του χλιδατου γραφειου μου! ;D ;D

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

σας ευχαριστω ολους για την υποστηριξη σας!

υποσχομαι πως με τις πρωτες μερες μου σε καποιο αξιωμα , θα σας θυμαμαι με νοσταλγια οταν βυθιζομαι στην πολυθρονα του χλιδατου γραφειου μου! ;D ;D

Θα σου στέλνουμε πι εμ που έσβησες τις αγγελίες μας μην ανησυχείς. Ειδικά αυτές με τα γκρηκλις και τα άκυρα :P

θα σας θυμαμαι με νοσταλγια οταν βυθιζομαι στην πολυθρονα του χλιδατου γραφειου μου! ;D ;D

Σαν τον Salim, θα καταλήξεις και εσύ...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

αν είσαι κάτοχος μιας τέτοιας κιθάρας, πιθανότατα είσαι και κατοχος μιας καλής κάμερας

θέλει και λίγο κοινή λογική, υπάρχει τώρα μια αγγελία κιθάρας όπου ο πωλητής έχει βγάλει  γκρο πλαν  το headstock και τη γέφυρα, και τίποτε άλλο

Σου λεω λοιπον οτι ειχα τετοια κιθαρα-ες και δεν ειχα καλη καμερα. Επρεπε να τρεχω να δανειζομαι απο γνωστους.

Επρεπε να δεις τι φωτογραφιες τραβουσαν τα 2ΜP στην μαυρη λες πολ κλασικ. Δεν ηξερες τι ειναι γρατζουνια, τι το φλας, χτυπηματα δεν φαινοταν ουτε κατα διανοια...

Στο τριτο μερος συμφωνω απολυτα! ;D

Aγγελια επος!

Περιγραφή: sielct....PEAVEY-limited guitt castom.
Αυτο!

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Για τι φωτογραφίες, καλό είναι να μάθουμε τι είναι το macro. Σε άλλα φορουμ έχει οδηγίες για τις φωρογραφίες εν γένει; Μήπως να κάνουμε ένα στικυ;

http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=485495

Αλέξανδρε, δουλειά δεν έψαχνες και δουλειά βρήκες ;D

"[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt."

Ωραίο το θέμα που λέει στο talkbass αλλά προϋποθέτει να έχεις μια απλή φωτογραφική μηχανή ψηφιακή, και όχι μια του κινητού, το οποίο δε μπαίνει σε τρίποδο παρεπιπτόντως, μικρό ή μεγάλο. (Χρονισμό, ρύθμιση απόστασης και φλας, έχουν και αυτές)

Ντάξει με λίγη υπομονή μπορείς να βγάλεις μερικές φωτογραφίες που να παλεύονται δε νομίζω να είναι απαραίτητες και φωτογραφίες για το επόμενο gear magazine. ???

Για τι φωτογραφίες, καλό είναι να μάθουμε τι είναι το macro. Σε άλλα φορουμ έχει οδηγίες για τις φωρογραφίες εν γένει; Μήπως να κάνουμε ένα στικυ;

Nαι ρε αφτο ειναι! Πως δεν το σκεφτηκαμε να παρουμε ολοι απο ενα τριποδα να στηνουμε πανω το κινητο μας?

Ασε που  αναφερεται να μην πεταμε μεσα φωτογραφιες, αλλα να τις βαζουμε στο ειδικο section ενω εκει πανω απο 2 σε ικανοποιητικη αναλυση δεν χωρανε...

Sickly-sweet, pink, and not for everybody

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου