Προς το περιεχόμενο

Alden Guitars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.noiz.gr/index.php?topic=172902.0

Εγώ εδώ που δοκίμασα διαφορετικά setup στο ίδιο όργανο μου φαίνεται πιο "μαλακό" το tele setup και νομίζω οτι το όλο θέμα πιο πολύ έχει να κάνει με το action και τις χορδές που φοράει παρά με κατασκευή, πάχος μπράτσου κλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αυτο ειναι θεμα γουστου,προσωπικα βρισκω τα λεπτα μπρατσα πολυ κουραστικα και τα ..χοντρα πολυ ξεκουραστα.

παιζουν και αυτα ρολο αλλα και παλι οπως και να ειναι κατασκευασμενο το οργανο αν σεταριστει σωστα μια χαρα θα παιζει.

τωρα οντως μια top loader telecaster παιζει πιο "μαλακα" απο μια string through & οπως και μια Les Paul με wraparound παιζει πιο "μαλακα" απο μια με tune o matic ,αλλα ενταξει δεν ειναι και τρομερες οι διαφορες.   

συμφωνω, εγω έκανα την ερωτηση παντα με γνωμονα οτι το οργανο ειναι ρυθμισμενο σωστα, είτε απο την παραγωγη του είτε βαση του προσωπικου γούστου του ανθρωπου. Γι άυτο ρώτησα το παλικάρι πως του φαίνεται τωρα που θα εχει παιξει στανταρ παραπάνω και λογικα θα εχει σεταρει οπως μάλιστα έλεγε. Και είμαι σιγουρος πως 100 ατομα αν πιασουν το οργανο θα εχουμε 80 διαφορετικες αποψεις. ολα ειναι θέμα γουστου. Μια άποψη ζητησα καθως σιγουρα δεν μπορω να τσεκάρω το συγκεκριμενο όργανο αν δεν ερθει στα χερια μου.

Η προσωπική μου άποψη είναι οτι όλα παιζουν τον ρόλο τους, το καθένα μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμο. Δεν μπορουμε να λέμε οτι αν σε όλα τα αυτοκινητα βαλουμε την σωστη πίεση στα λάστηχα θα "πετάει" (παραδειγμα φερνω ε.. μη με φάτε)

Φιλικα, ελπιζω να μην το κουρασα το θεμα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου