Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Φτάνει πια με τα μπλουζοειδή 12μετρα, αρκετά πόσταρα. Καιρός για κάτι διαφορετικό και ίσως λίγο περίεργο. Για να δούμε. 4_Wheel_Drive-_Bustard.mp3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 .......μπλα.....μπλα...μπλα....μπλα....μπλα....μπλα......μπλα.....μπλα.....μπλα..μπλαπμλαπμλα..πολυ καλο... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 .......μπλα.....μπλα...μπλα....μπλα....μπλα....μπλα......μπλα.....μπλα.....μπλα..μπλαπμλαπμλα..πολυ καλο... ;D Nά 'σαι καλά Αντώνη, πάντως το πήρα το μήνυμα αν δεν είναι 12μετρο, γνωστό στ΄αυτιά κλπ κλπ κλπ, δεν έχει τύχη. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 μπα σε μενα δεν ισχυει καθολου αυτο...ισα-ισα το αντιθετο θα ελεγα........απλα το μπλα μπλα παει στα ηδη χιλιοειπωμενα.....ξερεις...εσυ τα εχουμε πει...απλα για να μην γινομαι κουραστικος......εγω να σου την αληθεια τα βαριεμαι μετα απο καποια φαση τα 12μετρα.....νταξ....το ιδιο και ιδιο ........μεχρι ενα σημειο.....θελει και κατι αλλο ο λαος...για να χορτασει... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Δυναμικό σαν ήχος και όντως διαφορετικό. Μου άρεσε πολύ και η φωνή, πάρα πολύ! :) Καλύτερο από διάφορα άλλα που μας πλασάρουν στο ραδιόφωνο κατά καιρούς ;) Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου ως το τέλος! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Πολυ πολυ καλο ;) 8) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Θα συμφωνήσω πολύ ωραίο, και καλό το ότι δεν είναι 12μετρο :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Χμμμ... Το κομμάτι είναι σε classic rock φόρμα, κάπου σαν να το 'χω ξανακούσει αλλά σε αυτό το είδος έτσι είναι... Η φωνή θέλει αρκετή δουλειά... Επίσης η διάρκεια είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μεγάλη... Από κει και πέρα οι μελωδίες είναι ενδιαφέρουσες, έχει και το ωραίο bridge, τα ηχοχρώματα στις κιθάρες μου άρεσαν πολύ... Τώρα για τον ήχο τα έχουμε ξαναπεί για τις ερασιτεχνικές παραγωγές, για demo είναι ΟΚ... Γενικά με μικρότερη διάρκεια και σωστό ήχο μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Άρα προχώρα το, ++++++++...... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Χμμμ... Το κομμάτι είναι σε classic rock φόρμα, κάπου σαν να το 'χω ξανακούσει αλλά σε αυτό το είδος έτσι είναι... Η φωνή θέλει αρκετή δουλειά... Επίσης η διάρκεια είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μεγάλη... Από κει και πέρα οι μελωδίες είναι ενδιαφέρουσες, έχει και το ωραίο bridge, τα ηχοχρώματα στις κιθάρες μου άρεσαν πολύ... Τώρα για τον ήχο τα έχουμε ξαναπεί για τις ερασιτεχνικές παραγωγές, για demo είναι ΟΚ... Γενικά με μικρότερη διάρκεια και σωστό ήχο μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Άρα προχώρα το, ++++++++...... 1)Το κομμάτι δεν είναι δικό μας, είναι του Ian Hunter, από τον δίσκο του 1979, You 're never alone with a schizophrenic. Τις κιθάρες εκεί τις έπαιζε, όπως επίσης έκανε και τα arrangements ο τεράστιος Mick Ronson. 2)Η διασκευή μσς είναι αρκετά κοντά θα έλεγα στο πρωτότυπο, όπως και στη διάρκεια. 3)Όσον αφορά τη παραγωγή πια παραγωγή, πρόβα one take είναι και μετά μπήκαν κάποια εφφέ κυρίως στη φωνή. Σκέψου ότι παίχτηκε μια φορά και έκτοτε ουδέποτε ασχοληθήκαμε (που να θυμάται κανείς μεγάλο κομμάτι που δεν είναι 12μετρο), και ποτέ δεν παίχτηκε live. 4)Aυτά και ευχαριστώ όλους όσους αφιερώσατε χρόνο να το ακούσετε. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Νεστορα, το μονο που μπορω να σου πω ειναι ο,τι μου κρατησε την καλλιτερη συντροφια στο repeat (εξ ου και το οτι ειναι μεγαλο ηταν προσον) χτες, τις πρωτες πρωινες ωρες οταν δεν ενοιωθα και τοσο καλα. Να στε καλα μαγκες, rock on Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση