mastixas Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Tα χρήματα δεν τα "παίρνουν" αλλά δεσμέυονται. Βασικά είναι μέσα σαν λογιστικό υπόλοιπο και όχι σαν διαθέσιμο. Τουλάχιστον έτσι συνέβη με εμένα. Την Μ13 όταν την παρέγγειλα δεν ηταν stock και έκανε πάνω απο μήνα να μου έρθει. Όμως δεχόμουν συνεχώς ενημερωτικά mail για το τί ακριβώς επιθυμώ (επιστροφή χρημάτων, αναμονή, κτλ) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotis Tsap Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Ωραια τοτε ! Μακαρι να μου ερθει γρηγορα :) :) Περιμενω πως και πως! ;D ...PLAY LOUD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Manager Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Ωραια τοτε ! Μακαρι να μου ερθει γρηγορα :) :) Περιμενω πως και πως! ;D Δεν μας ειπες, τι παρηγγειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Ερώτηση off-topic: Τα σχετικά θεματα ακριβώς κατω από αυτο το θεμα δεν... καλυπτουν; ΥΓ - δεν περιμενω απάντηση απλά λέω τον πόνο μου. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Yameth είσαι off-topic. Απαιτώ κάποιος mod να σβήσει το post σου! Έτσι χαλάνε τα threads! ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotis Tsap Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Δεν μας ειπες, τι παρηγγειλες; Παρηγγειλα το Marshall ΜΑ50H0(κεφαλη) με καμπινα την Marshall M412A. ...PLAY LOUD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Μολις τα παρεις περιμενουμε για review περνα και κανα video youtube αν μπορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοιγω νεο θεμα, γραφω εδω μιας και αφορα αγορα απο το dv. Θελω εδω και καιρο ενα αντικειμενο, το οποιο βρηκα σε πολυ καλη τιμη απο το dv. Ειδα ομως οτι υπαρχει και σε B stock. Απο τι διαβασα δεν στελνουν bstock αντικειμενα, μονο αν πας απο κει και τα παρεις. Σκεφτηκα οτι δεν εχω να χασω κατι και εστειλα ενα μαιλακι ρωτωντας να υπαρχει περιπτωση να κανουν μια εξαιρεση. Μου απαντησε σε πολυ φιλικο κλιμα την επομενη μερα λεγοντας μου οτι αν θελω να παρω το ρισκο, και δεν απαιτησω καμια εγγυηση τοτε θα μου το στειλουν. Στο σαιτ αναφερουν οτι το bstock αυτο επρεπε να επισκευαστει, αλλα λειτουργει αψογα, και αν υπολογισω οτι γλυτωνω 80 ευρω σκεφτομαι να προσωρησω στην αγορα. Τι λετε εσεις? Θα κανατε κατι τετοιο? Στην ουσια σκεφτομαι οτι ειναι σαν να περνω κατι μεταχειρισμενο, χωρις στην ουσια να ειναι. Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Εγω πρωσοπικα δεν θα το επερνα λογο ελειψεις εγγυησης επισης δεν ειναι σαν να παιρνεις μεταχειρισμενο γτ εχει επισκευαστει που για μενα ειναι ενα αρκετα αρνητικο στοιχειο.καλυτερα δωσε αλλα 80 ευρω να εχεις το κεφαλι σου ησηχο γτ μετα αν παθει κατι λογικα θα σου κοστισει παραπανω απο 80 για να επισκευαστει.Τι θες να παρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotis Tsap Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2010 Ναι θα ανεβασω και φυσικα θα κανω και review.. Πιστευω να ειναι καλος!! Πιστευω πολυ στη Marshall! ...PLAY LOUD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση