kotsadoros Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Πλακα κανω , ηρεμια. Προσπαθησα λοιπον (μιας και δεν εχω τους λαμπατους μου εδω κεκρυρα) να γραψω κατι με ηχοχρωμα αλα Robben ford/Larry carlton χρησημοποιοντας το guitar port. Ειμαι σιγουρος οτι θα φαω θαψιμο αλλα δεν πειραζει. Γενικα θελω τη γνωμη σας για το ποσο κοντα πιστευετε οτι εχει φτασει η ψυφιακη τεχνολογια στα θεματα μοντελινγκ. enjoy :) dumble.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassonova Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Μιά χαρά τα πάει η ψηφιακή τεχνολογία-κι εσύ δεν πας πίσω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 μια χαραρα 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Ωραίος φίλε! Ωραίο παίξιμο, και εύστοχη προσέγγιση σε dumble like ήχο... και σε Robben Ford στυλ... Εν'ολίγοις, μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
barzucci Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Πλακα κανω , ηρεμια. Προσπαθησα λοιπον (μιας και δεν εχω τους λαμπατους μου εδω κεκρυρα) να γραψω κατι με ηχοχρωμα αλα Robben ford/Larry carlton χρησημοποιοντας το guitar port. Ειμαι σιγουρος οτι θα φαω θαψιμο αλλα δεν πειραζει. Γενικα θελω τη γνωμη σας για το ποσο κοντα πιστευετε οτι εχει φτασει η ψυφιακη τεχνολογια στα θεματα μοντελινγκ. enjoy :) Γεια σου ρε Kotsadore ελα πες μας και τα settings ξερεις amps, cabinet ktl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Γεια σου ρε kotsadoros! Για τον ηχο να πω ότι είναι εξαιρετικός αν και του λείπουν αρμονικές στα πρίμα που χαρακτηρίζουν και τους 2 παίκτες στις ρυθμίσεις τους. Αλλά πολύ πιστευτός. Μεσα στην ορχήστρα, "παιζει" μια χαρά. Αυτά περί τεχνολογίας. Περί παιξίματος να σου επαναλάβω ότι σκίζεις φιλαράκι καθότι έχεις μια ωραία ισοροπία τεχνικής και feeling. Είναι προφανές ότι δεν είναι αυτό το στιλ σου αλλά έχεις το "χέρι" και τελικά θα ήθελα να μάθω εαν έχεις διδαχτεί αυτες τις τεχνοτροπίες και τους σχετικούς ήχους ή έρχονται μεσα από τα δικά σου ακούσματα. Χαίρομαι που βλέπω ένα υγιές παραδειγμα μουσικού που έχει μεν τα εργαλεία αλλά τα κανει να ακούγονται και όπως μπορούν. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 +1 σε όλα με τον Yamteth! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Χρονια πολλα και καλη χρονια φιλε Κωστα! Πολυ καλο παιξιμο και ωραιος ηχος. Απο παιξιμο ολοι ξερουμε οτι το χεις. Συνεχισε ετσι και ανεβασε παλι τπτ σε δικο σου στυλακι! Ειχες κατεβει Κερκυρα για γιορτες? My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Ουάου!!! :DΠώς φαίνεται (ακούγεται μάλλον ;D) ότι το κατέχεις το άθλημα!!! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AL PACINO Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2010 αριστος ηχος.το modelling εχει γινει εκνευριστικα καλο παιδες.παντα fun ημουν.οσο για το παιξιμο τα εχουμε ξαναπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση