funky_bassman Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Όταν παίρνεις muff ξέρεις ότι θα'χεις big hairy fuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!! ;D Και που είναι το κακό? Βλέπει κανείς κάτι περίεργο? Κάτι λάθος? Άντε μην τα πάρω και αλλάξω το νέο μουσικό σκηνικό και τα νέα μουσικά δρώμενα ΚΑΙ στο κλαρίνο εκτός του ΜΕΤΑΛ!!! Και θα έχω και ΜΑΜΑΤΟ στίχο... ΑΦΤΟ ΙΝΕ! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsak bam Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 ποιο περιεργο και κακο? ακου το τραγουδι στο βιντεο που υπαρχει στο θεμα, και θα καταλαβεις ποσο κακο ειναι το μαφ αν θες να βγαλεις κατι τετοιο.. σου καταστρεφει ολο το φασμα του ηχου που παραγουν οι σκληροπυρινικες χορδες του μπασου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Γούστα είναι αυτά... Μην παρεξηγάς κάτι... Δεν έχω ασχοληθεί με αυτό που ψάχνεις ενδελεχώς για αυτό απάντησα στον X-minor συγκεκριμένα... Και σίγουρα το big muff δεν είναι αυτό που ψάχνεις... Εγώ πάλι δεν μπορώ να παίξω χωρίς ένα Muff... LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassilhs Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2010 νομιζω οτι αυτο που ψαχνεισ ειναι ενα distortion η overdrive η fuzz που να εχει mix δλδ ποσο εφε κ ποση "καθαρη νοτα" 8α ακουγεται. δοκιμασε το bass big muff τησ ehx η καποιο αλλο που να εχει κυκλωμα mix. εγω χρησιμοποιω (κ εχω μεινει ευχαριστημενος) jam pedals tube dreamer bass version με κυκλωμα mix. βεβαια δεν ειναι ιδιαιτερα φτηνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση