Προς το περιεχόμενο

Vox 847 or Dunlop classic ?

ELIANIOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν εχεις την δυνατοτητα πανε και ακουσε τα και τα 2 και τα αυτια σου θα κρινουν πιο απο τα δυο θα παρεις, τα γουστα απο ατομο σε ατομο ειναι διαφορετικα οποτε τσαμπα ρωτας πρεπει να τα ακουσεις εσυ ο ιδιος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γενικα εγω θα σου ελεγα οχι μονο πηγαινε ακουσε τα αλλα αν μπορεις και με συναφη με τον δικο σου εξοπλισμο ακομα καλυτερα.Απλα εχω παρατηρησει οτι θελουν λιγο ψαξιμο γιατι ορισμενες φορες μπορει ο συνδυασμος των μαγνητων της κιθαρας σου με καποιο γκαζοπεταλο να ξυνει αρκετα.Απο την αλλη παλι θα σου ελεγα οτι το δανλοπ ακουγεται καλυτερα στα αυτια μου(οτι ειναι σκυλι και κανει αυτο που πρεπει σωστα δεν το συζηταμε).Τελος νομιζω οτι και τα 2 παιρνουν μοντες πραγμα που θα σου φανει χρησιμο στο μελλον αν θελεις καποιες περαιτερο τροποποιησεις  για να φερεις το wah στα μετρα σου

k εγω εχω κ τα δυο κ μου αρεσουν κ τα δυο. το καθενα το χρησιμοποιω για αλλο στυλ.

εσυ για που θελεις να το χρησιμοποιησεις?

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

σε διακριτικο funkαρισμα(μπακ κιθαρα στυλ shaft) αλλα περισοτερο μπλουζοχεβι καταστασεις. Πχ johnny the fox :D

H πλακα ειναι πως εχω αλλαξει 5 classic(τα σπασα) στη ζωη μου αλλα μαλλον με τρωει ο κ@@ μου να δικομασω και βοχ δεδομενου οτι φαινεται καλα ανταγωνισημο. Φοβαμαι ομως πολυ τυχον μικροφωνισμους λογω ελληψης φαζελ και γενικοτερα επειδη ειναι πιο πριμο(το βοχ)

'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου