ELIANIOS Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Vox 847 or Dunlop classic ? Τι θα προτεινατε για αγορα ? 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Classic leme!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Πραγματικά, κατατοπίστηκα διαβάζοντας αυτό το θέμα! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Αν εχεις την δυνατοτητα πανε και ακουσε τα και τα 2 και τα αυτια σου θα κρινουν πιο απο τα δυο θα παρεις, τα γουστα απο ατομο σε ατομο ειναι διαφορετικα οποτε τσαμπα ρωτας πρεπει να τα ακουσεις εσυ ο ιδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Classic leme!!! ναι ρε εμεις τα παμε. Αλλα δες κι αυτο. ΥΓ Το βοξ δε εχει φαζελ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Πραγματικά, κατατοπίστηκα διαβάζοντας αυτό το θέμα! ??? 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 γενικα εγω θα σου ελεγα οχι μονο πηγαινε ακουσε τα αλλα αν μπορεις και με συναφη με τον δικο σου εξοπλισμο ακομα καλυτερα.Απλα εχω παρατηρησει οτι θελουν λιγο ψαξιμο γιατι ορισμενες φορες μπορει ο συνδυασμος των μαγνητων της κιθαρας σου με καποιο γκαζοπεταλο να ξυνει αρκετα.Απο την αλλη παλι θα σου ελεγα οτι το δανλοπ ακουγεται καλυτερα στα αυτια μου(οτι ειναι σκυλι και κανει αυτο που πρεπει σωστα δεν το συζηταμε).Τελος νομιζω οτι και τα 2 παιρνουν μοντες πραγμα που θα σου φανει χρησιμο στο μελλον αν θελεις καποιες περαιτερο τροποποιησεις για να φερεις το wah στα μετρα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ τα έχω και τα δύο και πιο πολύ μου αρέσει το vox..αλλά νομίζω οτι το crybaby έχει πιο μεγάλο εύρος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 k εγω εχω κ τα δυο κ μου αρεσουν κ τα δυο. το καθενα το χρησιμοποιω για αλλο στυλ. εσυ για που θελεις να το χρησιμοποιησεις? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 σε διακριτικο funkαρισμα(μπακ κιθαρα στυλ shaft) αλλα περισοτερο μπλουζοχεβι καταστασεις. Πχ johnny the fox :D H πλακα ειναι πως εχω αλλαξει 5 classic(τα σπασα) στη ζωη μου αλλα μαλλον με τρωει ο κ@@ μου να δικομασω και βοχ δεδομενου οτι φαινεται καλα ανταγωνισημο. Φοβαμαι ομως πολυ τυχον μικροφωνισμους λογω ελληψης φαζελ και γενικοτερα επειδη ειναι πιο πριμο(το βοχ) 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση