ESP1982 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 γεια σαααας..... ηρθε λοιπον η ωρα να φτιαξω την καλη μου washburn WP-80 και να της βαλω μαγνητες(επιτελους!!!) μετα απο αρκετο ψαξιμο, μου εχει μπει η ιδεα να δοκιμασω να βαλω bartolini... το μονο "προβλημα" ειναι πως δεν λεει στο site πως μπορεις να τους παραγγειλεις.και απο οτι καταλαβα, για να σου στειλουν τους μαγνητες, θελουν: -πληροφορια για το μοντελο της κιθαρας, -την κλιση του μπρατσου για να δωσουν στον μαγνητη σωστη κλιση, -τα τονικα χαρακτηριστικα που θελει ο καθενας να βγαλει απο την κιθαρα του .....μεχρι και ποσες τρυπες θα κανουν στον μαγνητη για να δεσει με το σκαφος :lol: :lol: :lol: ξερει κανενας απο εδω να με διαφωτισει σχετικα με αυτους τους μαγνητες? σχετικα με την ποιοτητα και ΦΥΣΙΚΑ με το πως στο καλο μπορω να κανω παραγγελεια... p.s.superfunk.....βοηθειαααα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Δεν μπορώ να βοηθήσω εγώ :( αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να δω το αποτέλεσμα με bartolini :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Καλοί οι Bartolini αλλά νομιζω πως αξίζει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό: www.haeussel.com . Ψάξτο λίγο και θα καταλάβεις τι εννοώ. :wink: lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 νομιζω πως αξίζει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό: www.haeussel.com . WOWW!!!!!!!μαγνητη θελω βρε...οχι...καρφιτσα για το πετο :lol: :lol: περαν αυτου,μολις ειδα τον μαγνητη-μενταγιον δεν εκανα καν τον κοπο να δω τιμη...πρεπει να ειναι τραγικα ψηλες... :? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iliasbass Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 καλο θα ηταν να εκανες upload καποιες φρασεις με τους τωρινους μαγνητες και επειτα τις ιδιες φρασεις με τους νεους οποια και να ειναι η επιλογη σου καλοριζικη! κεραυνοπουλο εν δραση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deebblues Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2005 Το τρελό είναι πως είναι πολύ φθηνοτεροι από όλους τους άλλους !!! Kαι στον κατασκευάζουν όπως εσύ θέλεις. Αααα και με δοκιμή . Το καλύτερο ξέχασα, εάν δεν σου αρέσει δεν τον αγοράζις. Καλό ε ? Αυτό που είδες και σε τρόμαξε ήταν ένα Custom μοντέλο, καλό εε ? lues Legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 νομιζω πως αξίζει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό: www.haeussel.com . WOWW!!!!!!!μαγνητη θελω βρε...οχι...καρφιτσα για το πετο :lol: :lol: περαν αυτου' date='μολις ειδα τον μαγνητη-μενταγιον δεν εκανα καν τον κοπο να δω τιμη...πρεπει να ειναι τραγικα ψηλες... :? :?[/quote'] οχι ειναι ΠΟΛΥ φθηνοτεροι απο τους Bartollini... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 μπηκα τελικα στη σελιδα...αλλα μου φανηκανε λιγο...μπακαλε :oops: επισης δεν βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ τονικα χαρακτηριστικα :? καταραμενοι γερμανοι...μονο την πρωτη σελιδα εχουν στα αγγλικα :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 αμ δεν εψαξες αρκετα.... http://www.ugroove.biz/haeussel.html μονο μπακαλιστικοι δεν ειναι οι μαγνητες αυτοι (& το site μια χαρα μου φαινεται) σε διαβεβαιω οτι ειναι καλυτεροι απο τους Bartolini.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roxerose Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 παρακολουθωντας και εγω θα ηθελα να μου προτεινετε αν μπορειτε βεβαια τι μαγνητες να εβαζα και εγω στην φτωχη μου ibanezrg270 ετσι ωστε να αναβαθμιζοταν λιγουλακι τωρα που οπως φαινεται θα αρχισω την κατασκευη μιας rockinger strat και εκει θα ηθελα πραγματικα βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση