rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 ΚΤΕΛ αθηνα-χανια , Γινεται τετοιο πραγμα ????.....Το μπασο θα το αγορασω δεν θα το πουλησω ..Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Πρέπει να γίνεται με τα καράβια. Για άλλα δέματα το χω κάνει από κ προς Ρόδο. Λες να πάθει τρελό σοκ με την υγρασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Απο οτι ξερω οντως κατι γινεται με τα καραβια αλλα...(επειδη εχω δει πως τα φορτωνουν) λεω να προτιμησω τα ελτα να ειμαι πιο σιγουρος .....Αντε τωρα να πας να παραλαβεις το μπασο και να το βρεις κατω απο ενα σετ σαλονιου ή ενα κρεβατι :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Λες να πάθει τρελό σοκ με την υγρασία; Δεν προλαβαίνει. Βασικά Έβη, πηγαινε σ'ενα μουσικομάγαζο και ζήτα μία κούτα για μπάσσο (πάντα τους περισσεύει μία, επειδή συνύθος πουλάνε με θήκη). Μέσα έχει τα στηρίγματα απο φελιζόλ και με λίγο "φουσκάκι" (που θα βάλεις εσύ) δεν θα πάθει τίποτα. Σκέψου μόνο οτι τα περισσότερα όργανα έρχονται έτσι απο αμερική μέσα σε κοντέϊνερ, πλακωμένα με άλλα 30-50 κιβώτια. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Αυτες τις φουσκες που θα τις βρω ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Σε βιβλιοπωλεία έχει νομίζω. Εγώ πρέπει να έχω απόθεμα από άλλες συσκευασίες κάπου αχαχαχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Διαβασα τους ορους των ελτα (σχετικα γρηγορα) και λενε οτι 12) α) Στην περίπτωση που το αντικείμενο περιέχει εμπορεύματα, η οφειλόμενη αποζημίωση κυμαίνεται ανάλογα με την πραγματική αξία του περιεχομένου, που αποδεικνύεται αποκλειστικά με προσκόμιση απόδειξης ή τιμολογίου και δελτίου αποστολής έως 293 Ευρώ ως μέγιστο ποσό, ανά αντικείμενο. Εμενα το παλικαρι που μου το στελνει δεν εχει αποδειξη (το ειχε παρει και αυτος μεταχειρισμενο) να του πω να μην βαλει ασφαλεια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Αυτες τις φουσκες που θα τις βρω ??? Σε βιβλιοπωλεία έχει νομίζω. Και σε καταστήματα εργαλείων, χρωματοπολεία κλπ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Με το ΚΤΕΛ που το έχω κάνει γίνεται γρήγορα, ευκολα και ανέξοδα. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δε στο φέρνουν στην πόρτα και δεν υποστηρίζει αντικαταβολή. Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Η αντικαταβολή τακτοποιείται με κατάθεση πριν την αποστολή σε τράπεζα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση