LiveFast_DieYoung Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 black sabbath - die young εχει κανεις παρτιτουρα για gp4 ? με ενδιαφερει το σολο στο φιναλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Φιλε αν θες στειλε μου το e-mail σου να στο στειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Έχεις mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Σωστος....Εχεις και απο εμενα....(Μπορει να εχουμε αλλες εκδοσεις,ποιος ξερει???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiretos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Μπορεί.... Μπας κι έχεις και το thundersteel από riot? Έχω φάει τον κόσμο να το βρω αλλά γιοκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LiveFast_DieYoung Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 thanx για τα tabs εχω μερικα απο riot κοιταω τωρα μισο .... αν ειναι το στελνω καπακι εδιτ : μονο το cum on feel the noise eixa sry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Μπα...Δυστυχως δεν το εχω ουτε εγω.Αν το βρω θα στο στειλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Αν εβρισκε κανεις tab για το Groove or Die του Andy Timmons . Ολοκληρο ομως ΜΑΖΙ με το σολο ;D Καντε μου ενα δωρο που αυριο γιορταζω σας παρακαλω Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rsx667 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Σορυ αλλα σου εκανα το δωρο απο σημερα ,δες το mail σου ....Αν θες Κατι αλλο πες το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Φιλε ειδα το μηνυμα σου και πορωθηκα αλλα μετα ξενερωσα μεχρι εκει που δεν παει ;D ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΛΟ !!!! :'( Δεν πειραζει οταν βρω χρονο θα κατσω να το βγαλω με τον παραδοσιακο τροπο Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση