gregg Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Αυτο ειναι ενα backing track το οποιο κυριολεκτικα λατρευω. Ισως γι'αυτο δεν μπορω να παιξω σχεδον τιποτα απο πανω του που να με ικανοποιει. Λεγεται sad ballad κι εξου κι τιτλος του ολου θεματος. Καλη ακροαση. http://www.box.net/shared/doh6h6om4z just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vit_hot Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Εγω παλι νομιζω οτι τα ειπες ολα..μπραβο! :-X Και ηχαρα,ευγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Μπράβο Γρηγόρη, σταθερή αξία!... 8) 8) Σου αρέσει κι εσένα αυτό το bt!??...κι εμένα το ίδιο, το είχα παίξει και ποστάρει εδω το καλοκαίρι του 2008... http://www.noiz.gr/index.php?topic=159594.0 :) ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Αχ βρε Γρηγόρη με την κιθάρα σου...Το έχω πει : θέλω να φτάσεις πολύ ψηλά, να σε δω σε μεγάλη μπάντα , να σε μάθει όλος ο κόσμος!!!Απίστευτο το ταλέντο σου!Χίλια μπράβο από εμένα! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 πολύ ωραίος, μπράβο! θυμήθηκε κανείς άλλος τον michael schenker στην αρχή του "δυνατού" μέρους? :) το bt μπορεί να ανέβει ή να μας πει κάποιος που το παίρνουμε? δε το βρήκα ουτε στο ποστ του longshadow a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Ακούγοντάς τα καπάκι στην αρχή είπα μάλλον του μακροίσκιωτου είναι καλύτερο, μετά μπά του Γρηγόρη. Τελικά αφου έχω τέτοιες εναλλαγές προτιμήσεων, κατέληξα στο προφανές ότι και των 2 είναι γ....ο. Well done. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το χρονο που δωσατε στο κομματι. Φιλε vit-hot σε ευχαριστω πολυ ;) Γιωργο την ειχα τσεκαρει την version σου και...τι να πουμε, αλλο ενα διαμαντακι :) gkou σε ευχαριστω πολυ :-[ :-[ Φιλε Ηρακλη σ'ευχαριστω πολυ κι εσενα, να'σαι καλα. Μολις μπορεσω θα ανεβασω το τρακ, μεσα στη μερα μαλλον. Νεστορα, σ'ευχαριστω πολυ :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 το bt μπορεί να ανέβει ή να μας πει κάποιος που το παίρνουμε? δε το βρήκα ουτε στο ποστ του longshadow Έψαξα και το βρήκα... ;) Jamtrack-SadMelody.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπάρχει το παίξιμό σας ρε παιδιά! Δε ξέρω πως ξεκινήσατε να παίζετε, με τι δάσκαλο, τι επιρροές έχετε, πως δημιουργήσατε το προσωπικό, μοναδικό παίξιμό σας και άλλα και άλλα και άλλα... Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είστε μοναδικοί! Χίλια μπράβο! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2010 Μου άρεσε κι εμένα πάρα πολύ και το μπάκιν', και το παίξιμο, και ο ήχος! Πολλά μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση