longshadow Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Θα βοηθούσε πάντως περισσότερο την κρίση μας αν είχες παίξει ένα μικρό επαναλαμβανόμενο riffάκι και για τις δύο αντι των solos..(όχι οτι δεν τα ευχαριστήθηκα βέβαια!!... 8)) Μικρές οι διαφορές αλλά fender για μένα στο συγκεκριμένο... Η διαφορά στην χροιά ήταν μικρή(η fender μου ακούγεται λίγο πιο "open", η suhr πιο focused, πιο overdriven* αλλά και πιο plastic) Μου άρεσε καλύτερα επίσης το pick attack που έβγαζε η fender *μήπως ο μαγνήτης ήταν καταλάθος λίγο πιο κοντά στις χορδές στην suhr? Πέρα όμως απο τις όποιες (μικρές) ηχητικές διαφορές το θέμα είναι τί αισθάνεσαι όταν παίζεις με μιά κιθάρα, και στην αίσθηση αυτή δεν μπορεί να έχει άποψη ο ακροατής παρά μόνο ο παίχτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 στα αυτια μου οι suhr ακουγονται πιο brilliant..πιο <πολιτισμενες> οι fender εννοειτε πως εχουν δικό τους χαρακτηρα..άλλο πράμα στο ηχητικα κλιπακια η Suhr ειναι πιο καθαρή Προσωπικα ειχα κλεισει μια strat custom, Oταν πηγα να την δοκιμασω ετυχε κ ειδα την πορτοκαλιά την suhr μου να στεκετε δίπλα της...Εκανα το λαθος να την δοκιμασω μετα απο την στρατ.Αυτό ηταν, αφησα στην strat και πηρα τη suhr και εφυγα, Δεν τις συγκρινω μεταξυ τους, δεν εχει νοημα. Αυτα ειναισαν τις γυναικες..ε αν σου κανει εσενα,,,την πέρνεις Προτιμαω κ λατρευω suhr (ε και prs) ομως ξερω πως καποια στιγμη σιγουρα στα χερια μου θα ερ8ει και μια strat 30ετίας. ¨ηδη το ψαχνω. inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Πέρα όμως απο τις όποιες (μικρές) ηχητικές διαφορές το θέμα είναι τί αισθάνεσαι όταν παίζεις με μιά κιθάρα, και στην αίσθηση αυτή δεν μπορεί να έχει άποψη ο ακροατής παρά μόνο ο παίχτης. +++1.00000 inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 στα αυτια μου οι suhr ακουγονται πιο brilliant..πιο <πολιτισμενες> οι fender εννοειτε πως εχουν δικό τους χαρακτηρα..άλλο πράμα στο ηχητικα κλιπακια η Suhr ειναι πιο καθαρή Προσωπικα ειχα κλεισει μια strat custom, Oταν πηγα να την δοκιμασω ετυχε κ ειδα την πορτοκαλιά την suhr μου να στεκετε δίπλα της...Εκανα το λαθος να την δοκιμασω μετα απο την στρατ.Αυτό ηταν, αφησα στην strat και πηρα τη suhr και εφυγα, Δεν τις συγκρινω μεταξυ τους, δεν εχει νοημα. Αυτα ειναισαν τις γυναικες..ε αν σου κανει εσενα,,,την πέρνεις Προτιμαω κ λατρευω suhr (ε και prs) ομως ξερω πως καποια στιγμη σιγουρα στα χερια μου θα ερ8ει και μια strat 30ετίας. ¨ηδη το ψαχνω. αν μιλαμε για εργονομια , ποιοτητα και Playability , δεν υπαρχει θεμα , o suhr ειναι πολυ ανωτερος. απλα ηχητικα ειναι ενδιαφερον να δουμε αν τα κουρδισμενα ξυλα τις suhr ειναι μουφα η οχι. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 σιγουρα σουρ αν και στα χρηματα αυτα δε θα περνα στρατοκαστεριζε. παρ ολα αυτα οπως ειπε ενας φιλος ειναι πολυ μπριλιαντ. 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Μετά από πολύ ώρα ακρόασης, ίσως η στράτ να βγάζει κάτι πιο γλυκό στον ήχο..ίσως και όχι. Eιναι τόσο κοντά οι δύο ήχοι που δύσκολα βγάζω συμπέρασμα. Πάντως οι Suhr έχουν φοβερό playability, η ταστιέρα τους είναι σαν να κάνεις έρωτα σε ξύλο (τί είπα τώρα...τέσπα) και μου άρεσε περισσότερο από αυτήν της (anniversary) strat μου (maple). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Πριν λιγες μερες,ηρθε ενας φιλος με μια suhr(ακριβη..πολυ ακριβη-ειναι συλλεκτης...) και την τεσταραμε διπλα διπλα με μια anniversary στρατ(των 4000 ευρω...καινουρια τοτε....) Η suhr ειχε καλυτερο output,μεγαλυτερη ευκρινεια,καλυτερο playability,φοβερη κατασκευαστικα,αλλα... ελειπε αυτη η αλητεια ρε παιδι μ...αυτο το γρεζι του δρομου...αυτη η ψυχη που σκουζει απ τη πικρα και θελει να εκτονωθει... Η suhr ειναι μια στρατ των σαλονιων...κιθαρακλα αλλα...δεν εχει αυτο το αλητη μ ειπες μια βραδια...Προσωπικα προτιμαω στρατ... Γουστα... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως δεν έχω ιδέα τί παίζει από μαγνήτες κιθάρας γενικά, ούτε καν ήξερα τη Suhr. Και γι αυτό δεν άκουσα τίποτα προκατηλειμμένος... Για μένα η διαφορά μου ακούγεται πολύ έντονα. Ίσως από απλά ηχεία PC να μη φαίνεται, στα μόνιτορ τα δικά μου πάντως ακούγεται ξεκάθαρα. Και μάλιστα δεν το σκέφτηκα καθόλου, με τη μία αναφώνησα "Fender"! Όπως και να χει, το θέμα είναι ΤΡΟΜΕΡΑ υποκειμενικό... Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Η 7ender μου αρεσε πολυ περισσοτερο. Εχει πιο ανοιχτο ηχο και πολυ λιγοτερο κομπρεσσιον. ωραιο παιξιμο :) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 με τοση βρωμια στο σημα τι συμπερασμα να βγει? Διαφορα υπαρχει, αλλα η προτιμηση ειναι καθαρα υποκειμενικη. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση