Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Ουδέν σχόλιον. Απλώς κάνουμε το σταυρό μας. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Eνας απ τους αγαπημενους μου μπλουζιστες! R.I.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 και μεγαλη κιθαρα 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν θα το έλεγα ακριβώς blues. Είναι λειτουργία αν επιτρέπετε. Εντελώς αλλού. Δυστυχώς, φαίνεται ότι αυτό το "αλλού" είχε το τίμημά του. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Θεωρώ τον εαυτό μου υπέρ το δέον τυχερό, που τον είδα στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη στην τελευταία του συναυλία... RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Δεν θα το έλεγα ακριβώς blues. Είναι λειτουργία αν επιτρέπετε. Εντελώς αλλού. Δυστυχώς, φαίνεται ότι αυτό το "αλλού" είχε το τίμημά του. ναι! 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Θεωρώ τον εαυτό μου υπέρ το δέον τυχερό, που τον είδα στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη στην τελευταία του συναυλία... Ειχε παιξει και στη Λαρισα στο μυλο τοτε. Εχω φωτογραφιες απο εκεινο το βραδυ,σπουδαζε ενας φιλος τοτε Λαρισα,και μου εδωσε μερικες...Τυχεροο οντως οσοι τον ειδαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Θεωρώ τον εαυτό μου υπέρ το δέον τυχερό, που τον είδα στο Μύλο στη Θεσσαλονίκη στην τελευταία του συναυλία... me2...also a very nice and humble man... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 (έχει και μια εξαιρετική εκτέλεση του When the levee breaks... θα ψάξω στις κούτες να βρω το σιντί και θα το ανεβάσω) RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση