Προς το περιεχόμενο

Βοηθειαααα! Προβλημα με randall rg50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mα, ο ενισχυτής βρίσκεται σε εγγύηση! Ό,τι και να έχει πρέπει να στον επισκευάσουν!

Και, να στον ανοίξουν μπροστά σου δεν θα καταλάβεις τίποτα... πάλι ότι θέλουν θα σου πουν.

Αλλά αφού σου είπαν ότι, ό,τι και να έχει τελικά θα στον επισκευάσουν χωρίς χρέωση!

Χαλάρωσε.... παίξε λίγο κιθάρα και μην το σκέφτεσαι... πότε θα σου έχουν νέα? Σου είπαν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 93
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αυριο το πρωι θα τον παω στο σερβις που (ΕΥΤΥΧΩΣ) ειναι 3-4 στενα κατω απ το σπιτι μου και θα τον αφησω και την παρασκευη(μαυρη μερα) θα με παρουν τηλ να μου πουν...

παιδια μολις εβγαλα τις λαμπες απο καθαρη περιεργεια και ανακαλυψα οτι εχει τις εξης

1χ 12AX7LPS

2x 12AX7WA

1x 12AT7EH(!!!!!)

και τις 2 5881....αλλα η ΑΤ τι δουλεια εχει εκει και γιατι η μια ΑΧ ειναι lps????!?!?!?!?! ??? ???

Η ΑΤ μπορεί να είναι για το βάθος.

Για την LPS:

They have very large ribbed plates and great sound reproduction. I found them very smooth and well balanced in terms of bass, mids and treble response. The large plates make them more prone to microphonics and in combo amps, so they can be a problem if you like to run things wide open. It is still the best thing Sovtek has produced in a 12AX7, with very good gain and low noise.

Άρα καλή, να σε προβληματίσουν οι WA, χμ.....

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

μπορει να φανει λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα οι προενισχυτριες δεν θα επρεπε να ειναι ολες ιδιες? (οχι ιδιου τυπου ιδιες γενικα) πχ να ηταν μονο 4 Χ 12AX7LPS??

All the money of the world can't buy me

και εγω ακριβως την ιδια απορια ειχα...μα ειναι δυνατον? και χωρις καμια ενημερωση γι αυτο ετσι? οτι δηλαδη εχουν αλλαχτει μεσα οι λαμπες...και και η τελικη ηταν ραισμενη και την εβαλαν εκει και μετα που την πηρα σπιτι τσαφ?

μπορει να φανει λιγο χαζη η ερωτηση μου αλλα οι προενισχυτριες δεν θα επρεπε να ειναι ολες ιδιες? (οχι ιδιου τυπου ιδιες γενικα) πχ να ηταν μονο 4 Χ 12AX7LPS??

Εξαρτάται ποίο κανάλι και ποιό στάδιο οδηγούν.

Το καλύτερο πάντος είναι εδώ 001-847-949-0444 είναι 8 ώρες πίσω. Οπότε κάν'τους ένα τηλεφωνο σε δυόμιση ωρίτσες να σου πούν τι παίζει.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

Όχι παιδιά μην τρελένεστε! Οι 12AX7LPS και η 12AX7WA είναι και οι δύο 12ΑΧ7 και μάλιστα Sovtek. Σίγουρα δεν είναι οι στοκ λυχνίες αλλά δεν είναι διαφορετικές. Η 12ΑΤ7ΕΗ ειναι ElectroHarmonix... βέβαια θα έπρεπε να ήταν 12ΑΧ7!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου