doubletrouble Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Θελω να βαλω στη θεση neck της tele εναν ηπιο humbucker, αυτους που εχω κατα νου ειναι, gibson 57,seymour duncan jazz η 59.Προτασεις? Για Βlues,jazz! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
slowhand Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 ..τσεκαρε και τον duncan seth lover... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 ..τσεκαρε και τον duncan seth lover... Ο sethlover σε σχεση με τον jazz και τον 59 ειναι πιο ηπιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Μπορείς να ψαχτείς με ένα μίνι humbucker, σαν αυτόν: http://www.youtube.com/watch?v=FaP97Z5bS_4 Βέβαια, 1) το βίντεο αναφέρεται στην ύπαρξη μεσσαίου μαγνήτη, και όχι neck και 2) Η τέλε του είναι Gibson... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
slowhand Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 ..σε γενικες γραμμες,ο τζαζ ειναι καπως "ασθενικος" στα μπασα και πιο πριματος,ο 59 ειναι πολυ στρογγυλος και καπως scooped στα μεσαια ,ενω ο seth ειναι ο πιο ισσοροπημενος,με ωραια "ξυλινα" μεσαια και πολυ σκαστος(για humbucker)..και ο minihum φυσικα ειναι,μια πολυ ωραια λυση για τελε και μαλλον θα ισορροπησει πολυ καλυτερα με ενα tele bridge μαγνιτη απο αποψης output.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει μαγνητης με τα χαρακτηριστικα των low output humbuckers σε σχημα μονου για να μην μπω στη διαδικασια σκαψιματος? Καποιος μου ειπε οτι παιζει το σεναριο να αλλαξει ο ηχος ελαχιστα με το routing(ακραιο μου ακουγεται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Υπαρχει μαγνητης με τα χαρακτηριστικα των low output humbuckers σε σχημα μονου για να μην μπω στη διαδικασια σκαψιματος? Καποιος μου ειπε οτι παιζει το σεναριο να αλλαξει ο ηχος ελαχιστα με το routing(ακραιο μου ακουγεται) Ναι και λέγεται DiMarzio Virtual T Neck DP411, άριστη και αθόρυβη συμπεριφορά για όλες τις εκδόσεις τέλε. (Ash, Alder, Basswood :P κλπ) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Καποιος μου ειπε οτι παιζει το σεναριο να αλλαξει ο ηχος ελαχιστα με το routing(ακραιο μου ακουγεται) μην ακους βλακειες. Μπορείς να ψαχτείς με ένα μίνι humbucker, σαν αυτόν: +1000 οι mini hums φτιαχτηκαν για θεση neck tele :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 μην ακους βλακειες. +1000 οι mini hums φτιαχτηκαν για θεση neck tele :) Respect!!!! στο setάκι HR ο Mini συμπληρώνει τον Bridge ΤΕΛΕΙΑ.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Aν πάς σε έναν "κλασικό" bridge tele μαγνήτη (American Vintage), τότε προτείνω έναν vintage humbucker που να συμπληρώνει λίγα μπάσα στην tele. Noμίζω ότι ένας Gibson '57 είναι μια χαρά. Εναλλακτικά υπάρχει και ο "Mule" της BareKnuckles που είναι μια πιο "high end" έκδοση του, με καλύτερο string separation. Για πιο "texas blues" ήχο προτείνω Seymour Duncan Pearly Gates. Ο '59 είναι πολύ scooped και λίγο βαρετός για τα γούστα μου αλλά επίσης θα κάνει δουλειά. Οι πιο underwound humbuckers (κάποιοι boutique πχ) δεν θα τα πάνε καλά σε ένα τόσο bright όργανο. Επίσης οι mini για τον ίδιο λόγο, δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή (γούστα...) Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή επίσης θα μου φαινόταν ένας Lindy Fralin Unbucker γύρω στα 8.0k (overwound) με split option... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση