Προς το περιεχόμενο

Funky blues minor

Jazzjoker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένα πολύ πρόχειρο κομματάκι σε στυλ "The thrill is gone" πιο πολύ για να τεστάρω τον καινούριο Fender deluxe reverb. Η κιθάρα είναι American strat με texas specials και το od Ibanez tubescreamer TS9. Το μικρόφωνο που χρησιμοποιώ είναι Shure SM57. To backing track to έχω γράψει εγώ με υποτυπώδη drums και μπάσο.

Ευχαριστώ τον superfank για τη συμβουλή του στην ηχογράφηση της κιθάρας.

Κριτικές ευπρόσδεκτες.

funky_blues.mp3

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Pretty cool jam man!!!  ;D ;D

Ωραίοι ήχοι και οι δύο (το καθαρό του μ' αρέσει πολύ), ωραίο groove, κάποιες πολύ ωραίες φρασούλες στο solo... είναι εύκολα το κομμάτι που θα με έκανε να παραγγείλω άλλο ένα ποτάκι...  ;)

Τώρα λοιπόν που ξεπέρασες και το πρόβλημα της ηχογράφησης, περιμένουμε να ακούσουμε και τίποτε άλλο.  Όχι επειδή λύθηκε το πρόβλημα να μας αφίσεις έτσι!  :P

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ακόμα ικανοποιημένος με τον ήχο μου αλλά ναι, σκοπεύω να ανεβάσω κι άλλα πράγματα. Βέβαια άδεια τέλος από αύριο οπότε μένουν τα σαββατοκύριακα αλλά κάτι θα κάνουμε.

Ενωμοτάρχης

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου