C Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 έκοψα το νεύρο του αριστερού μου δείκτη ... έκανα microsurgery την Τετάρτη το μεσημέρι και το ξανακόλλησα έχω και φωτογραφίες από το χειρουργείο ειδικές για κιθαρίστες ... δεν τις ανεβάζω μέχρι να μου δώσετε το οκ ... έτσι για να μη ξεχνάμε τι έχουμε και να μη γκρινιάζουμε πολύ όταν δεν μας βγαίνουν τα 1/64 στα 180 bpm C ... ο γοργό με χάρη τρέχει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 καλη αναρρωση.................. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Φίλε μου δεν υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο. Οι κιθαρίστες που θέλουν να δουν αυτές τις φωτογραφίες μπορούν να σου απευθυνθούν με προσωπικό μήνυμα και να τους τις στείλεις. Λυπάμαι για την περιπέτειά σου και εύχομαι ολόκαρδα ταχεία αποκατάσταση. Έχεις απόλυτο δίκιο όταν λες ότι τέτοιες περιπέτειες μας θυμίζουν τα πραγματικά σημαντικά πράγματα στη ζωή και ίσως μας κάνουν να ντρεπόμαστε για τις φορές που φανήκαμε μικρόκαρδοι και μίζεροι. Και πάλι περαστικά. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 περαστικα και απο μενα.....ειλικρινα.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
danis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Ομοιοπαθών φίλε μου,αφου πριν μερικές μέρες έκοψα και γω τον αριστερό μου δείκτη στο ύψος της παρανυχίδας και ακόμα τρέχω...Αύριο έχω κανονίσει πλαστική για το νύχι μου και λογικά σε 20 μέρες θα μπορώ να πιάσω και πάλι το μπασάκι μου:) .Είμαι τυχερός μέσα στην ατυχία μου,αφού πέρα απο κάτι νευράκια που κόπηκαν,και μάλλον θα αποκατασταθούν μόνα τους,δεν εγινε περεταίρω ζημιά. Περαστικά και στους δυο μας και όντως κάτι τέτοιες στιγμές σε κάνουν να ξυπνάς και να εκτιμάς αυτά που έχεις και δεν δίνεις σημασία αν δεν σου λείψουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Περαστικά φίλε C! :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 τι ρε παιδια? περαστικα σε ολους!!! http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση