Guru npap Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Ένα γεια...έτσι απλά επειδή μου λείψατε και επειδή η πολλή δουλειά τρώει τον npap.. δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Γειά! :) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Γειά και απο μένα! :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2005 γεια κι απο μενα επισης! :D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Γειάααααααααα... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2005 να κι ενα θεμα που δε νομιζω να διαφωνησει κανενας... :D γεια λοιπον αν και δαφωνω με τον κουροσαββα διοτι πιστευω οτι οι φραουλες δεν πανε με φτερουγες γυπα :D :D O kourosava σήμερα προτείνει: Φράουλες πατέ με τηγανιτές φτερούγες γύπα. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση