gemini Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα,και καλη χρονια..Μου εστειλε ενας φιλος αυτο το backing track,και ειπα να κανω μια προσπαθεια,να παιξω αυτο το κομματι(απωθημενο χρονων..)Μετα ειπα και να τραγουδησω μια στροφη ;D ;D..ευτυχως ηταν στο τελος του τρακ.... http://www.box.net/shared/igjdrsjnfn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλή απόδοση ενός "rock standard" με δύσκολο feel και ήχο. Η lead ίσως έπρεπε να να είναι λίγο πιο πάνω στη μείξη. Όσο για τη φωνή.. εεε, ναι… Ανέφερα ότι η κιθάρα είναι πολύ καλή; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mastixas Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Πολύ μαρέσει :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Πολύ μ'αρέσει :D Και μένα. Όσο για τη φωνή θα μπορούσες να με είχες φωνάξει, το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου .... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 1.Πολυ ωραίο παίξιμο και feel , τα συγχαρητίρια μου!!! :) ;) 2.Πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω ένταση στη lead κιθάρα , αδικείται νομίζω έτσι. 3.Νομίζω , αν και ίσως φταίει και η χαμηλή ένταση, η lead ήταν λίγο παραπάνω μουντή από όσο θα έπρεπε. 4.Για την φωνή, δεν δήλωσες πως είσαι τραγουδιστής από όσο θυμάμαι ,οπότε αφού γούσταρες εσύ να το τραγουδήσεις καλά έκανες. ;) ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Και μένα. Όσο για τη φωνή θα μπορούσες να με είχες φωνάξει, το αποτέλεσμα θα ήταν εξίσου .... ;D ;D ;DYπαρχει και το επομενο κουπλε!! ;D ;D Ευχαριστω πολυ ολη την παρεα.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση