Προς το περιεχόμενο

Axe-Fx Πως το αγοραζουμε???

kostaras75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια ελπιζω να μην φανω γελιος με την ερωτηση αλλα εχω ακουσει οτι ειναι λιγο περιεργη η διαδικασια αποκτησης του axe-fx.

Θα ηθελα λοιπον αν ειναι ευκολο να μου εξηγησει καποιος που το εχει αγορασει ποια ηταν η διαδικασια που εκανε και αν γινεται λιγακι αναλυτικα (αν χρειαζεται αναλυση βεβαια).

Το λεω αυτο γιατι εγω δεν σκαμπαζω ξενες γλωσσες ετσι ωστε να επικοινωνησω εγω και θα γινει μεσω ενος φιλου οποτε θελω να γνωριζω τι να προσεξω.Δηλαδη ολα γινονται τηλεφωνικα ας πουμε η με email?Χρειαζεται επικοινωνια αρκετες φορες η ειναι μια κι εξω?

Η πληρωμη πως και ποτε γινεται?Μπαινεις σε λιστα αναμονης οπως διαβασα καπου?

Απλα ρωτω ολα αυτα για να καθοδηγησω και το φιλαρακο που θα κανει τη συναλαγη για να μην εχουμε τιποτα προβληματα.

Αν εχει ξαναειπωθει το θεμα συγχωρεστε με αλλα δεν το βρηκα καπου.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και καλή χρονιά...

Δεν υπαρχει καμία "περιεργη" διαδικασία...

Απλά πας στο http://www.g66.eu/ (ευρωπαϊκος dealer) και το αγοράζεις οπως θα αγοραζες οτιδήποτε άλλο απο οποιοδήποτε online μαγαζί...και το Standard και το Ultra φαινεται οτι ειναι ετοιμοπαράδοτα οποτε επιλέγεις οποιο θελεις, το πληρώνεις (συν τα μεταφορικά) με μια απο τις μεθοδους που δεχεται το εν λόγω μαγαζί και σου το στέλνουν...  ;)

Εννοείται οτι για οποιαδήποτε ερωτηση/απορία κλπ κλπ στελνεις email, οι τυποι ειναι απιστευτα εξυπηρετικοι απο όλες τις απόψεις...

ΜΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!  ;)

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου