Jazzjoker Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Γεια χαρά σε όλους. Είμαι εντελώς καινούριο μέλος και είπα να ανεβάσω ένα κλιπ που έχω βάλει στο youtube με ένα μπλουζάκι. Δεν τα έχω καταφέρει πολύ καλά με τον ήχο της κάμερας και στην αρχή θα ακούσετε 2-3 "πράσινες", είναι one take το κομμάτι. Η κιθάρα είναι μια standard american strat με texas specials μαγνήτες και ο ενισχυτής είναι ένας fender super 60. Το overdrive είναι Ibanez TS 9. Προσφάτως αγόρασα έναν '65 fender deluxe reverb reissue και έχω αρχίσει να γράφω διάφορα δοκιμαστικά αλλά ψάχνομαι ακόμα με τον ήχο του. Μόλις καταλήξω θα ποστάρω με αυτόν τον ενισχυτή κάτι και κατά προτίμηση σκέτο sound clip. Ευχαριστώ για την ακρόαση. Υ.Γ. Καλή χρονιά σε όλους http://www.youtube.com/watch?v=8n_W9OSNHXc Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρα ηταν. Καλη χρονια. :) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2010 Και εμένα μ'άρεσε πολύ! Ρισπέκτ! Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Ενα λαθάκι. Προσπάθησα να σβήσω το τελευταίο ποστ μου αλλά δεν τα κατάφερα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Πολυ ωραιος! ;)ομορφη φρασεολογια! :oκαλη χρονια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2010 Ευχαριστώ. Καλή χρονιά και καλές μουσικές. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση