WAV Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, το ξέρω, κουραστικό θέμα και έχει λασπώσει, αλλά αυτά τα τέστ μου αρέσουν :D Τα δείγματα προέρχονται απευθείας από την έξοδο του συνθ δίχως εφέ, κομπρεσάρισμα κλπ. Τι λέτε λοιπόν; ;D Α! και χρόνια πολλά σε όλους!! :) 0002_4-Audio.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 λεμε αναλογικο ;D (καλα, δε τον κοβω κιολας απλα νομιζω οτι το κλιπακι προδιδει σε καποιο σημειο) χρονια πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Αν οχι αναλογικό, πολυ καλό va :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα δεν είναι software, διότι [...]Τα δείγματα προέρχονται απευθείας από την έξοδο του συνθ[...] ;D Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WAV Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Σίγουρα δεν είναι software, διότι ;D Χαχα, ήθελα να πω πως το σήμα είναι ανεπηρέαστο και καθαρό :) Μπορεί να είναι softsynth, ίσως να είναι αναλογικό, πιθανό όμως να είναι και VA..... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsuki Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον....οχι με το χερι στην φωτια αλλα πρεπει να ειναι αναλογικο και πρεπει να ειναι καποι Roland Juno 60 η Juno 6.... ο η ηχος εχει ενα χαρακτηριστικο punch ... λεμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WAV Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Λοιπον....οχι με το χερι στην φωτια αλλα πρεπει να ειναι αναλογικο και πρεπει να ειναι καποι Roland Juno 60 η Juno 6.... ο η ηχος εχει ενα χαρακτηριστικο punch ... λεμε τωρα Όχι....δέν είναι Roland ;) Πάντως μου κάνει εντύπωση, 35 downloads του αρχείου και μόνο 10 ψήφισαν :o τι φοβάστε βρε, η ψηφοφορία είναι ανώνυμη :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Εγω αναλογικο εβαλα παντως σε περιπτωση που δεν το εκανα ξεκαθαρο. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WAV Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Εγω αναλογικο εβαλα παντως σε περιπτωση που δεν το εκανα ξεκαθαρο. ;D Να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
didiridou Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 Εγώ περιμένω αποτέλεσμα έκπληξη!! Γι'αυτό έβαλα VA software... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση