marilazi Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 :-* www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Επειδη εγω είμαι της ιστοριας και των λατινικων, γινεται οντως αυτο? :D ή εχει κρυμμενα ηχεια και μου κανει πλακα? ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει στην todo list άνετα. Μαγκάιβερ ο τύπος. Αν και δε νομίζω να βγαίνει και high definition ηχείο :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 βαλε ελατηριο αντι για κερμα να φτιαξεις κανα plate reverb :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fenderikos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Οι γνωστοί mythbusters πάντως έδειξαν πως είναι μύθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 εγω ρε σεις το ειχα δοκιμασει μια φορα αλλα δεν εγινε τπτ...νομιζω σχολιαζαν καπου οτι ο τυπος πεζει με αλλα ηχεια και τραβαει το πιατο...δεν θα ταλαντονονταν το αλουμινοχαρτο αν επαιζε????...αφηστε που δε νομιζω να ειναι και τοοοσο ευκολο να φτιαξει κανεις ενα ηχειο...για πατατα μου μοιαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Damn it! Μη μου καταστρέφετε τα όνειρα. Έχω πολλά πλαστικά πιάτα και αλουμινόχαρτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dmilo Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 αν βάλεις πλαστική λεκάνη κάνεις subwoofer? RANDOMIZE USR 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fenderikos Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Damn it! Μη μου καταστρέφετε τα όνειρα. Έχω πολλά πλαστικά πιάτα και αλουμινόχαρτο! Πλαστικά πιάτα = πάρτι!! ;D ;D :P Άντε κανόνισε το γιατί ηχείο δεν πρόκειται να φτιάξεις :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Πλαστικά πιάτα = πάρτι!! ;D ;D :P Άντε κανόνισε το γιατί ηχείο δεν πρόκειται να φτιάξεις :) :) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ; Μόνο μπόμπες (σάντουιτς) θα γίνει;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση