dr.peters Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 χαιρετω το φορουμ! χρονια πολλα και καλα σε ολους μας! ανοιγω αυτο το θεμα για να μοιραστω μαζι σας τρεις απο τους αγαπημενους μου ελληνες ''ιντι'' καλλιτεχνες! εγω βρισκω ομοιοτητες οχι τοσο στην μουσικη τους, αλλα στον τροπο που με κανουν να νιωθω καθε φορα που τους ακουω! :) ενας κοινος παρονομαστης μπαινει παντως γιατι και οι τρεις στο myspace τους στο πεδιο του ειδους,αναμεσα σε ολα τα αλλα και εκτος απο το ιντι, αναφερουν και το ''μελλοντραματικ ποπιουλαρ σονγκ''που μου εκανε μια σχετικη εντυπωση! λουμιερ μπραδερ... συχνα πυκνα αναφερεται το ονομα του σε λαιφσταιλ φρι εντυπα τυπου λαιφο και αθενς βοις, και εχω δει αναφορες και σε αλλες εφημεριδες!καπου ειχα διαβασει πως ειναι αδερφος της μονικα, αλλα δεν ξερω αν ευσταθει,μιας και δεν καταφερα να βρω στο νετ κατι αντιστοιχο! www.myspace.com/lumierebrother Christina Kassesian απο οσο ξερω ειναι και μελος των μποκομολεκ που ειναι παλιοι γνωριμοι της ελληνικης ανεξαρτητης σκηνης..... εχω μιλησει και λιγο μαζι της στο μαισπεις και ειναι πολυ φιλικη και με διαθεση να βοηθησει με πληροφοριες για το τι εχει οργανα εχει ηχογραφησει, που τα εχει βρει και αλλες τετοιες ενδιαφερουσες πληροφοριες! www.myspace.com/christinakassesian τελος, Gloire Carton αυτη ξεφευγει καπως ως προς το ειδος, αλλα ειναι μαλλον η αγαπημενη μου απο τους τρεις! απο οσο ξερω εντος των επομενων μηνων θα κυκλοφορησει καποιος δισκος, τον οποιο και περιμενω με ...αγωνια! ;D www.myspace.com/exitland αυτα, εντζοι...... ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 ενας ενας ρε παιδια, μην σπρωχνουμε! ολοι θα γραψετε.......!!!! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Ειλικρινα? Ακουσα τον πρωτο τον Λουμιερ χθες και την τελευταία την μανταμ τισώ. Αλλα είπα να μη γράψω γιατι δε μ'αρεσαν ;D Ενω αναγνωρίζω την ικανότητα τους και την καλη αισθητικη, ωστόσο δε μου λενε κατι τα κομματια για να τα ακουσω 2η φορα. Μου φαινονται λιγο ρηχα και κενά περιεχομενου. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ειναι εσκεμμενο και αποψη αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 αναφερουν και το ''μελλοντραματικ ποπιουλαρ σονγκ''που μου εκανε μια σχετικη εντυπωση! ξέχασες τον κύριο εκπρόσωπο του είδους... http://www.myspace.com/fleatheatreboomie :P 8):P πάντα ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου, θα τις μελετήσω...Μποκομόλεκ τα έσπαγαν! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 ωχ! αυτη και αν ειναι εκπληξη! θα το ακουσω οταν παω σπιτι! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Εμένα πάντως με έκανες να κλείσω το θρεντ κάπου εδώ: συχνα πυκνα αναφερεται το ονομα του σε λαιφσταιλ φρι εντυπα τυπου λαιφο Αρνούμαι να ακολουθήσω αυτά που πασάρει ο Τσαγκαρουσιάνος, οποιαδήποτε μορφή και αν έχουν... Σόρρυ. Δυστυχώς είμαι προκατηλειμμένος σχετικά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Ειλικρινα? Ακουσα τον πρωτο τον Λουμιερ χθες και την τελευταία την μανταμ τισώ. Αλλα είπα να μη γράψω γιατι δε μ'αρεσαν ;D Μια από τα ίδια. Αν και τους περίμενα χειρότερους με την περιγραφή που έδωσες :P ειδικά αυτά που σημείωσε και ο mscmkr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 εγώ για την ώρα άκουσα μόνο την Christina Kassesian και μου άρεσε πολύ! τόσο που την έκανα κ φίλη! > ας μην μπερδεύουμε το θέμα με τα λαιφστάηλ έντυπα... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Μου βγαζουν την αισθηση τα περισσότερα αγγλοφωνα ελληνικά εργα ότι δεν εχουν καταλάβει ακριβως την ουσία των εργων απο τα οποία επηρεάζονται. Σαν να πιανονται απο την επιφανεια καποιου αναλογου βρετανικου ή αμερικάνικου "medodramatic popular" (γιατί σιγουρα δεν είναι εξελιξη της Μπαϊντουσκας και του Ζωαναράδικου) και να την αναπαράγουν σε παραλλαγές. Κατι που θα υποστηριζα μονο σε περιπτωση "αγνης λαϊκης εκφρασης" ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση