bs_ane Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.Πηρα την Boss Bt-10 και θελω μεγαλη βοηθεια για να φτιαξω ηχους.Εχει πολλα πραγματα και επιλογες.Θελω καθαρα μπασσα με ογκο περιπου.Μπορει καποιος να βοηθησει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikoubis Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπερα σε ολους.Πηρα την Boss Bt-10 και θελω μεγαλη βοηθεια για να φτιαξω ηχους.Εχει πολλα πραγματα και επιλογες.Θελω καθαρα μπασσα με ογκο περιπου.Μπορει καποιος να βοηθησει?? Μηπως εννοεις τη GT-10B; Σε τετοια μηχανηματα, καλως η κακως, πρεπει να διαβασεις σε βαθος το manual για να βγαλεις καλο ηχο. Ριξε μια ματια στα presets για να δεις αν καποιο σε καλυπτει μεχρι να μαθεις να τη δουλευεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bs_ane Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 ναι αυτην εννοω.το παλευω με το εγχειριδιο.απλα απο οτι εχω μαθει στα σκυλαδικα οι μπασιστες οι περισσοτεροι παιζουν με πεταλιερες κυριως και βγαζουν τελειο ηχο.μπας και μπορει καποιος να βοηθησει να βγαλω τετοιο ηχο περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 να σε βοηθήσει να βγάλεις τέλειο ήχο??? τι είναι αυτό!? ;D τι εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bs_ane Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 εννοω φιλε μου,οτι αυτοι βγαζουν πολυ καλο ηχο.εγω θελω να σεταρω την πεταλιερα.εχει πολυ πραμα και χρειαζομαι καποια βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Τίποτα από τα εργοστασιακά δεν σου κάνει; Μήπως φταίει κάτι άλλο; Αν όχι, τότε θέλει ψάξιμο. Όμως, μπορούν να σε βοηθήσουν από το κατάστημα που την αγόρασες γι'αυτό που ζητάς. Μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Ο "τέλειος" ήχος είναι υποκειμενικός που λες... δεν ξέρω τι θες για να σου πω τι να ρυθμίσεις! αυτό που θα πρότεινα είναι να κάνεις δοκιμές σε ΕΝΑΝ ενισχυτή με σταθερές ρυθμίσεις ώστε να την μάθεις. Από κει και πέρα όπως είπαν στο μαγαζί που την αγόρασες. Αν και νομίζω ότι ΜΟΝΟ εσύ θα το καταφέρεις ψάχνοντάς το... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bs_ane Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 το ασχημο ειναι πως δεν εχω δικο μου ενισχυτη!!οταν παιζω σε διαφορους ενισχυτες παιζω στην λουπα του ενισχυτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
savasavram Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 πηραματίσου με τα ακουστικά! ούτως η άλλος ο οποιοσδήποτε όταν είναι να παίξει σε ξένο ενισχυτή πειράζει τη χροιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bs_ane Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2009 ισχυει οτι οταν παιζεις στην λουπα του ενισχυτη παιζεις ακριβως με τον ηχο της πεταλιερας???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση