Προς το περιεχόμενο

Μπορεί να μάθει ντράμς κάποιος σε πολυκατοικία?

arpegios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@snare:

Υπάρχει πουθενά σετάκι απο practice pads?(έστω μπότα-ταμπούρο-χαι_χατ)Παντού μόνο ηλεκτρονικά ντράμς βλέπω, εκτός απο e-bay και κάτι αμερικάνικα μαγαζιά.

Δεύτερον, κάτι που θυμήθηκα σήμερα, και τώρα κατάλαβα τι τράβαγε ο καημένος. Κάποιες μέρες όταν πάρκαρα πίσω απο το κτίριο της σχολής άκουγα ένα ντάπα ντούπα μέσα στο δάσος... Μια μέρα μπήκα λίγο πιο μέσα και τι να δω: ένα παιδί σε ένα σκαμπό, με ένα τουμπερλέκι δίπλα του, και ένα ταμπούρο, έκανε εξάσκηση μέσα στα δέντρα.... προφανώς δεν είχε που αλλού να παίξει. Είναι καλή λύση πάντως άμα μένεις εκει κοντά....

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 76
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

http://www.thomann.de/thoiw2_millenium_mps300_edrumset_prodinfo.html?sn=10f8eb17303eb67712da270e6d9d5f19

http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-183910.html?sn=10f8eb17303eb67712da270e6d9d5f19

φτηνα και το ενα εχει και ηχο . οταν θα ερθει η ωρα να τα πεταξεις παρε με ενα τηλεφωνο.!!!

(δε κανουν αυτα για practise?)

@snare:

Υπάρχει πουθενά σετάκι απο practice pads?(έστω μπότα-ταμπούρο-χαι_χατ)Παντού μόνο ηλεκτρονικά ντράμς βλέπω' date=' εκτός απο e-bay και κάτι αμερικάνικα μαγαζιά.quote']

Αρκετά από τα μαγιαζιά που πουλάνε νττραμς κ' μουσικά όργανα έχουν σκέτα practice πάνω σε rack......

αφού θες να τα χώσεις χώστα :D

....κάνε αυτό που θα σου έρθει τέλως πάντων ρε παιδί μου :wink:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μονο του σπανου δεν γινονται. Και βεβαικα μπορεις.

εγω μελετουσα στον 2ο οροφο με yamaha power v

Επισης απο τα 1000 δωσε 1 2 κατοσταρικα και παρε ενα pactise pad set γι αυτες τις μονοτονες επαναληπτικες ασκησεις....

• 1 χρόνο αργότερα...

Ρε παιδια δηλαδη ποσο κοστιζει μια επαγγελματικη ηχομωνοση σε ενα δωματιακι μικρο. Ολα τα practice sets ειναι μουφες. Ειδικα αν συνηθησεις ακουστικο σετ, ειναι δυσκολο να αλλαξεις. :( Πιστευω πως αξιζει να βγαλεις οσα λεφτα χρειαζεται για μια επαγγελματικη ηχομονωση στο σπιτι σου. Και εδω που τα λεμε τα ντραμς δεν ειναι χειροτερα απο κατι τυπους που βαζουν σκυλαδικα με ηχοσηστηματα 1500W και ακουγονται 2 τετραγωνα πιο κατω. :arrow:

ψαξε εδω και παρε προσφορες

υπολογισε κανα 3χιλιαρο...για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μονωση.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Σοβαρή μόνωση απ'όσο κατέχω σε μικρό δωμάτιο πολυκατοικίας είναι άκρως δύσκολο γιατί:

1. το μικρό δωμάτιο θα γίνει αρκετά πιο μικρό λόγω μόνωσης.

2. Συνήθως είσαι με ενοίκιο και ο ιδιοκτήτης δεν θα συμφωνήσει σε τέτοια δραστική επέμβαση στο χώρο.

3. Αν το δωμάτιο είναι σε κολώνα δίπλα τότε οι χαμηλές συχνότητες θα περνάνε αρκετά εύκολα αν δεν παρέμβεις δραστικά στο χώρο και επενδύσεις mucho dinero.

4. Θες και air-condition μιας και θα έχεις κλειστά όταν παίζεις.

Με λιγότερα λεφτά βρίσκεις ένα υπόγειο για νοίκιασμα, μονώνεις την οροφή και κάποια καίρια σημεία (αν χρειάζεται) και κοπανάς ανενόχλητος :wink:

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

+1..

μη κοροϊδευομαστε πρακτικα η απολυτη μονωση (και μονο με απολυτη μονωση δεν θα σε δολοφονησουν οι υπολοιποι ενοικοι) ενος "παιδικου" δωματιου σε μια πολυκατοικια στον 3ο π.χ. οροφο ειναι σχεδον αδυνατη η παρα πολυ ακριβη.

εδω δυο απο τα μεγαλυτερα επαγγελματικα στουντιο στην Αθηνα που ειναι και στο ισογειο δεν γραφουν ντραμς μετα τις 10μμ......γιατι οι κραδασμοι του μπασου περνανε..... :roll:

Σε υπογειο κοπαναω και τωρα χωρις μονωση και κανεις δεν λεει τιποτα.

Ενας φιλος μου παντως ρωτησε Δραμα για επαγγελματικη ηχομωνοση και του ειπανε 2000ε για 30 τμ δωματιο, το οποιο δεν ειναι μικρο. Παντως οσο και να κοστισει θα το κανω, αν βεβαια εχω δικο μου διαμερισμα καποια μερα 8O

Σε υπογειο κοπαναω και τωρα χωρις μονωση και κανεις δεν λεει τιποτα.

ε,τοτε τι σκας εισαι και εσυ τυχερος οπως εγω που γραφω κιθαρες με ενισχυτες στο διαμερισμα μου (4ος οροφος σε 6οροφη πολυκατοικια) και δεν μου μιλαει κανεις (βεβαια ειμαι και 2,10 υψος,150 κιλα μυς,πρωην πρωταθλητης του καρατε και πολυ ωραιος αντρας!!! :lol: :lol: )

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου