ebassist2 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Ενας από τους πιο αγαπημένους μου είναι ο Marco Minnemann. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Overall Steve Ferone - Average White Band κ.α. Rock Simon Kirk - Free / Bad Co Ian Paice - Deep Purple John Bonham - Led Zeppelin Fusion / Jazz Peter Erskine, Steve Gadd, Steve Smith, Bernard Purdie Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 ΠΟΛΥ δύσκολη ερώτηση..... Τεχνικά / Κουλά beat: Danny Carey Josh Freeze Stewart Copeland Ενδιάμεσα: Jimmy Chamberlin Ήχος / Feel: Nick Mason John Bonham Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Εγω θα σας προτεινα να τσεκαρετε και τους : derek roddy(hate eternal) ο οποιος εχει και μερικα πολυ καλα βιντεο εκμαθησης στο net (ταχυτατος ο τυπος!!!!!), τον κορυφαιο και τρομεροτατο ντραμερ dave lombardo(ex-grip inc.,slayer) καθως και τον ''τζαζιστα'' (σε μερικα μερη του) paul bostaph (ex-slayer,exodus) Μπορει να ανηκουν σε ενα διαφορετικο μουσικο ιδιωμα απο τους προαναφερθεντες,αλλα ειναι φοβεροι ντραμερ!!Τοσο σε τεχνικη,ταχυτητα και δυσκολια οσο και σε συναισθημα (οπου φυσικα η μουσικη αυτη το απαιτει!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zigas Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Και ενας Ελληνας....... Νικος Καπηλιδης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Original21 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2005 Νικος Μαρκακης.... ain was made to order! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Trilok Gurtu / Jack DeJonette / John McEntire / Barriemore Barlow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Trilok Gurtu / Jack DeJonette / John McEntire / Barriemore Barlow ΩΠ!!!Barriemore Barlow??Που τον θυμηθηκες? Και γαμω τους ντραμερ!!!!μπραβο ρε φιλε...ισως να ειναι και απο τους πρωτους διδαξαντες της δικασης (δεν το εχω ψαξει και πολυ για να πω την αληθεια βεβαια..),βλεπε Heavy Horses!!!!Δινει ρεστα ο τυπος στο ομωνυμο τραγουδι!! Επηρεασε το παιξιμο ολων των μετεπειτα πιστευω τεχνικων ντραμερ...Φοβερος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hindmost Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Ναι, και σκέψου τι ντάμμερ υπήρχαν εν ενεργεία εκείνη την εποχή! Το παίξιμο του στο live Bursting Out των Jethro Tull (που κατά τη γνώμη μου είναι κορυφαία τους στιγμή) είναι σημείο αναφοράς. ¶ντε, με έκανες να ψάχνω τα βυνίλια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2005 Ναι' date=' και σκέψου τι ντάμμερ υπήρχαν εν ενεργεία εκείνη την εποχή! Το παίξιμο του στο live Bursting Out των Jethro Tull (που κατά τη γνώμη μου είναι κορυφαία τους στιγμή) είναι σημείο αναφοράς. ¶ντε, με έκανες να ψάχνω τα βυνίλια....[/quote'] Χεχε..κι εγω σε βινυλιο τα εχω ΟΛΑ..ο πατερας βλεπεις ακουγε απο τοτε!! Φοβερο συγκροτημα και ισως λιγακι ατυχο..αδικηθηκε λογω της εποχης που μεσουρανουσαν depp purple,led zeppelin..αλλα πιστευω οτι σαν μουσικη παντα εκαναν κατι παραπανω απο το να παιζουν rock οπως οι υπολοιποι..κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση